|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Δεκα ειναι μια χαρα για να νοιωθουν σχετικα ασφαλη. Οσο πιο πολλα, τοσο πιο καλα, βεβαια. Αλλα εξαρταται απο τον ογκο του ενυδρειου που θελεις να τα βαλεις και αν εχει συγκατοικους και ποιους. Σε τι ενυδρειο θελεις να τα βαλεις? (λιτρα, μετρησεις, συγκατοικοι)
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν θα πάρω αυτά τα ψαράκια γιατί πρέπει να πείσω τον πατέρα μου πρώτα, αν όμως θα τα πάρω θα τα βάλω σε ενυδρείο 60+ λίτρων διαστάσεις 60*30*35 με ένα ραμιρέζι το οποίο είναι αρσενικό, μετρήσεις: no2 0 nh3/nh4 0 no3 0-10 ph 7 gh 4 kh 8
------------------------- Καλησπέρα, στο υπάρχον ενυδρείο υπάρχει ένα αρσενικό ραμιρέζι 4 ροδόστομοι και 4 μπλακ νέον τέτρα, τα τέτρα είναι εξαφανισμένα και εμφανίζονται μόνο την ώρα του φαγητού, εάν βγάλω τα τέτρα και βάλω τα pristella tetra θα συμβαίνει το ίδιο; Ευχαριστώ ![]()
__________________
Η μεγαλύτερη φυλακή που βρίσκεται ο άνθρωπος, είναι ο φόβος του τι σκέπτονται οι άλλοι για αυτόν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη john99 : 21-08-13 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ναι. αφου ο χαρακτηρας του ραμ φαινεται επιθετικος (απο οτι μου ελεγες).
Θα ελεγα να δοκιμασεις να βαλεις ενα θηληκο και να βγαλεις τα μικρα. Ή να δωσεις το ραμ και να φτιαξεις ενα κοπαδακι σωστο.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω. Σε 60 λιτρα ολα αυτα, μαλλον ειναι πολλα. Καλυτερα species tank με ενα κοπαδακι, ή ζευγαρι ramirezi. Ετσι θα μπορεσεις να δεις συμπεριφορες και οχι ψαρια να κρυβονται.
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
![]()
__________________
Η μεγαλύτερη φυλακή που βρίσκεται ο άνθρωπος, είναι ο φόβος του τι σκέπτονται οι άλλοι για αυτόν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|