|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δε βαζεις τη σωλινα σου μεχρι εκει που θες να κανεις αλλαγη νερου ετσι μολις σταματισει η αντλια θα βγαλει λιγο ακομα και τελος μολις παρει αερα απλα σταματαει το σιφοναρισμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό έχω πει από την αρχή, αλλά μια και είναι συνδεμένη με χρονοδιακόπτη (λάθος κατά την άποψή μου) θα πρέπει να τον βάλει να τη δουλέψει για λίγο, μην αδειάσει και συνεχίσει αυτός να δουλεύει εκτός νερού.
|
|||
|
|||
![]()
ετσι οπως το σκευτομαι αν δεν ειναι πανω σε χρονοδικοπτη δεν θα σταματησει και θα καει.και δευτερον αν ειναι πανω απο το ενυδρειο η αντλια α,δεν θα τραβαει ευκολα νερο.και β,παλι οταν θα κλεινει αφου θα εχει μεσα νερο παλι δεν θα σταματαει να στελνει νερο,για το αδιασμα.....το πιο λογικο ειναι αυτο με την ηλεκτροβανα.πιστευω οτι ετσι θα κανω δουλεια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ή θα έχεις την αντλία μέσα στο ενυδρείο, στη στάθμη που θέλεις να φτάσει το άδειασμα (αν μιλάμε για 1-2 λεπτά στον αέρα δεν καίγεται η αντλία)
ή θα κάνεις τρύπα στον σωλήνα για να μην σιφωνάρει όταν σταματήσει η αντλία (δές σχήμα), ή θα πάρεις ηλεκτροβάνα Εγώ θα έκανα το δεύτερο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
Σχεδιακι για αυτοματη αναπληρωση | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 31-08-12 23:21 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | stathis200 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-10-07 21:00 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-05-06 20:29 |