|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτός ο φίλος σου μια φορά να μπει να ρωτήσει μόνος του και τι στον κόσμο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά σε βλέπω στο τέλος να βρίσκεσαι εσύ με λίμνη... πάλι!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά δεν έχω χρόνο για τόσο διάβασμα και μια απ τις λίγες φορές...προτιμω 'έτοιμη τροφη'! Του χρωσταω χαρες, γιατι όλα τα DIY στα ενυδρεια μου, τα χει κάνει σχεδόν μόνος του
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πες του φιλου σου, οτι μου ειπε ενας φιλος μου, να σου γραψω επιγραμματικα, οτι δεν κανουν οι λιμνες αυτες για κηπο.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Φτανει ενας.
Θα ειναι εκτεθειμένο στο καιρο και τα λιτρα ειναι λιγα, και το βαθος ειναι μικρο, για να ανταπεξελθει. Ή μηπως εχει σκοπο να βαλει θερμανση και ανεμιστηρακια? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ρα τον χειμώνα θα παγώνουν, το καλοκαίρι θα βράζουν...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
Η λιμνη μου | Μαριος35 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 11-11-10 08:36 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |