|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ Σακη μια χαρα ξεκινησες, ουτε τιποτα τραγικα λαθη εκανες, και ολο ρωταγες κτλ... βεβαια ετυχες σε πολυ καλη εποχη που τα παντα τα ψαχνουμε μεσω ιντερνετ (οταν εστησα το πρωτο μου ειχα βεβαια ιντερνετ, αλλα δε νομιζω να υπηρχε τοση πληροφορηση οσο σημερα, αν και να πω την αληθεια δεν εψαξα καθολου αφου συμβουλευτηκα τον "ειδικο")
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω και γω που ξεκινησα με 14 ψαρακια μεσα σε 12 λιτρα...
|
|||
|
|||
![]()
Φαντάζομαι τα ψάρια σου με πλακάτ του τύπου "Το πάθος για τη λε-φτε-ρια, ειναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά"!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε.μας φαγαν οι ειδικοι στη γνωστη αλυσιδα καταστηματων.ευτυχως αν και μικρη η συρος πανω στο μηνα βρηκα ενυδρειο και μπολι.κριμα μονο για τα 5 απο τα 14 ψαρακια που δεν προλαβαν..
|
||||
|
||||
![]()
ε αυτο σου λεω, εμενα δεν επεζησε ουτε η "δευτερη παρτιδα" (ο καραγκιοζης ελεγε πως δεν πρεπει να μενει χωρις ψαρια το ενυδρειο, ασχετα με την "αρρωστια" που θερισε τα πρωτα και για την οποια μου εδωσε αντιβιωσεις και αλλες σαχλαμαρες)
...ετσι να λεμε και τα δικα μας τα χαλια για να μη νοιωθουν ενοχες οι νεοτεροι που εχουν κανει λαθη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην ξεχνας υπηρξε και συνεχεια στο 12 λιτρο με τον μονομαχο.ευτυχως βρηκαμε το φορουμ και το μαρτυριο κρατησε για 10 μερες μονο.
------------------------- 5 γκαπυ,5 νεον,1 κορυ,1 μολλυ και 2 ξιφοφορους....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 11-08-13 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι ψαρακια ομως? εγω ξεκινησα με 7 χρυσοψαρα (+ μερικα αλλα που ο πετσοπας μου ελεγε να βαλω οσα θελω γιατι δε θεωρουνται ψαρια: πλεκο, κορυ, μονομαχο, κλοουν κτλ)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |