|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα το δεις κι εσυ στην πορεία 10-15...και βάλεεεε
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αληθεια το πλυσιμο πως γινετε;Την βαζω σε εναν κουβα και ροχνω νερο συνεχεια; |
|
||||
|
||||
![]()
Η δουλειά καλύτερα να γίνει κάπου που να μη σου βουλώσει την αποχέτευση. Αυλή, πεζοδρόμιο τέτοια πράματα. Αν έχεις και κανά λάστιχο πρόχειρο με ζεστό νερό για ψυχολογικούς λόγους για το πρώτο ξέπλυμα ακόμα καλύτερα.
http://www.cichlid-forum.com/videos/rinsing_sand.php Την τελευταία φορά που έπλυνα άμμο το έκανα σε κουβαδάκι παιδικό για τι θάλασσα. Νομίζω ότι τελείωσα νωρίτερα και καθαρότερα έτσι. Βάζεις νερό ανακατεύεις, χύνεις το νερό και ξαναμανα μέχρι να είναι καθαρό αυτό που βγάζεις. Καλά κουράγια |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον νομιζω οτι πλεον ειμαι ετοιμος...εγινε στησιμο στους βραχους και τωρα θα μπει η ποταμισια η αμμος.Θεμα τωρα...Θα λειψω απο αυριο για δυο εβδομαδες και ενας παλιος συνχομπιστας μου προτεινε να:
1]Αφησω σημερα το εσωτερικο φιλτρο με ανθρακα... 2]Απο αυριο και μεχρι να γυρισω (01/09) να βαλω 2 λιτρα χλωρινης ωστε να σκοτωσει οτιδηποτε μπορει να εχουν τα βραχια απο την θαλασσα και η αμμος... 3]Γυρνοντας να αδειασω το ενυδρειο με την χλωρινη να το ξαναγεμισω και να του αδειασω ενα μπουκαλι αντιχλωριο για 2 μερες... 4]Να αδειασω διπλη-τριπλη ποσοτητα βακτηριων...ωστε να ξεκινησω το στρωσιμο και με μπολι. Τι λετε συμφωνειτε; Παρακαλω αμεσα αν γινεται γιατι αυριο τετοια ωρα θα ειμαι εν πλω για Αιγινα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε άνθρακα και τον βγάζεις όταν γυρίσεις.
Όταν γυρίσεις βάζεις μπόλι και ξεκινάς. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ανθρακα εχω δλδ δυο βδομαδες αν μεινει το φιλτρο με ανθρακα δεν εχω προβλημα;Ο αλλος μου ελεγε χλωρινες γιατι ισχυριζοταν οτι οι πετρες και η αμμος θα βγαλουν πραγμα,και επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη και στο ξεπλυμα που εκανα με τρομοκρατησε ειναι η αληθεια,ο ανθρακας θα κανει δουλεια λες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλικια Labidos | Konstantin79 | Malawi | 2 | 23-07-11 11:27 |
ΓΕΝΝΑ LABIDOS | angelos7577 | Malawi | 9 | 21-07-09 23:02 |
μπουκωμα labidos? | Jacob | Malawi | 20 | 18-02-09 08:34 |
160 lt--> Labidos+Acei ή estherae;; | Moutralewn | Malawi | 12 | 06-12-07 10:17 |