|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι λυσεις ειναι τρεις.
Ή κανεις πιο συχνες και μεγαλες αλλαγες ή ελαφρωνεις το ενυδρειο, ή παιρνεις μεγαλυτερο.
|
||||
|
||||
![]()
ιδανικα γυρω στα 20m μηκος και 10 πλατος για τον παγκασιους, αφου θα φτασει που θα φτασει 2-2,5 μετρα
------------------------- Παράθεση:
σε ποσο μεγαλο ρε Θαναση? εχεις δει πολλους πυ να μπορουν να φιλοξενησουν αξιοπρεπως πανγκασιους? (βασικα εναν ξερω μονο, και αντε να υπαρχουν και μερικοι ακομα μετρημενοι στα δαχτυλα)... Το 6000 σου ειναι σπιρτοκουτο για τετοιο ψαρι αν φτασει σε κανονικη αναπυξη
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 02-08-13 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εχει τον sanitwongsei, τοτε .... ![]() To δυσκολο στη διατηρηση του ψαριου αυτου ειναι οτι ειναι ψαρι κολυμβητης/νομας, που παει πανω κατω σε ολο το μηκος του ποταμου mekong. Δεν φτανουν δλδ ουτε το χ10 φορες που λενε μηκη του ψαριου στο ενυδρειο (δλδ 120χ10 = 12 μετρα μηκος ενυδρειου και 3 πλατος για να μπορει να στριβει) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε ενταξει, εσυ μου εχεις κολλησει τη ρετσινια του υπερβολικου, οποτε λεγε εσυ 12 μετρα κι εγω θα λεω 20 ![]() ...μονο για γελια δεν ειναι αυτη η ιστορια με τα πανγκασιους αλλα πλεον εχω παθει ανοσια με τοοοοοσα που εχω δει κι εχω ακουσει... ο αλλος τον εχει σε 10 λιτρα... (δεν εχει και μεγαλη διαφορα, τι να του πω? να παρει χιλιαρι? η διαφορα ειναι μηδαμινη)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θελω το ενυδρειο λιγο πιο ψηλα. μπορω? | Ektorakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 06-09-11 18:23 |
Βοηθεια! | Macy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 02-09-11 23:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | marigian | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 28-08-11 17:13 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | tok | Δίσκοι | 1 | 24-03-07 18:38 |