|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εβγαλα τα μικρα απτη λιμνη και τα εβαλα στο ενυδρειο να τα δωσω.μεχρι στιγμης εχω βρει μονο θυληκα
![]() παντως μου εκανε εντυπωση πως σε 10 λεπτα απτη στιγμη που τα μικρα βγηκανε απτη λιμνη,ο αρσενικος ξεκινησε να φτιαχνει φωλια.αυτη τη φορα με φουσκαλες! θα δειξει πως θα παει τωρα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε γμτ γκαντεμια.περιμενα οτι θα υπηρχε ενα αρσενικο,ετσι μου ειχε φανει.
αλλα δεν ταχα δει προφιλ μεχρι σημερα.ευτυχως προλαβα και τις εβγαλα μερικες φωτο,θα βαλω μετα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πες του να μου φτιαξει κι εναν πολλα βαρυ και οχι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω του το ειπα,αλλα μαλον μας εγραψε κιεσενα κιεμενα
![]() παντως μου κανει εντυπωση οτι τα θυληκα που γεννηθηκανε,καποια ειχανε "ψαλιδωτη" καπως ουρα.αλλα στρογγυλεμενη στα δυο ακρα.πραγμα που προφανως σημαινει οτι κατι εχει "παιχτει" καπου σε καποια γενια...τουλαχιστον ετσι νομιζω.θα βαλω κ φωτος τωρα σε λιγο να δειτε γιατι ειμαι απτο κινητο. παντως αυτη στην πρωτη,δευτερη και τελευταια φωτο μου αρεσε πολυ.ητανε ασπρη με μαυρες γραμμες και ιριδιζε ελαφρα στα πτερυγια και στην ουρα.φαινεται πιο πολυ στη φωτο αποτι φανοτανε στο ματι.πολυ ομορφο ψαρι.αλλα μου κανει εντυπωση η ουρα που ητανε ετσι χωρισμενη. ------------------------- ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 01-08-13 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν σιγουρα imbellis οι θηλυκες που πηρες, ή ειχαν βαλει καταλαθος και καμια splendens?
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο κιεγω αυτο σκεφτομαι.δεν ειμαι καθολου σιγουρος πλεον...
πρεπει να ξανακοιταξω τα ψαρια μου καλα μαλον.τωρα δεν ειμαι σιγουρος ουτε για τον αρσενικο.οτι δεν γεννηθηκε ετσι δηλαδη... αμα δεν τα παρεις αγρια τα ψαρια,η εστω απο χομπιστα τσεκαρισμενο,που να ξερεις τι εχει γινει... οχι οτι με χαλαει και ιδιαιτερα δηλαδη,γιατι ετσι κιαλλιως τωρα δε μπορω να κανω κατι.αλλα λεμε τωρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το DT πώς προέκυψε;
|
|
||||
|
||||
![]()
οπα maverick με πιανεις αδιαβαστο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα τελειο...........αρχιζω να σκευτομαι για μια πισινουλα στο σαλονι....χεχε...δεν θελω να σκεφτομαι την αντιδραση της μαμας......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επιτέλους το βρήκα...(έστω και καθυστερημένα)..ΟΥΦ ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...43&postcount=4 Στο Νο4 αναφέρομαι περί θηλυκων
|
||||
|
||||
![]()
σακη ευχαριστω!πολυ ενδιαφερον!εχω την εντυπωση οτι τοχα διαβασει κιεγω παλιοτερα αλλα ουτε το θυμομουν καθολου.
αυτο ειναι κατι που θελω να ψαξω λιγο,και θα ητανε πολυ ενδιαφερον να πειραματιστω λιγο. ισως γνωριζει κατι ο μαβερικ σχετικα η εχει κανα λινκ να μας δωσει....please... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος και φως | Λάζαρος | Bettas | 3 | 04-05-11 00:55 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |