|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οπως αναφερω και ποιο πανω δεν γινετε να το κανω μονος μου... και 200λιτρα να ηταν που λεει ο λογος δεν γινετε.... εκτος οτι τα τζαμια ειναι βαρια που σε αυτο πες βρισκεις λυση πρεπει καποιος να κραταει τα πρωτα κοματια μεχρια να μπουν και τα επομενα για να στιριχτει καπως η ολη κατασκευη και στο τελος να κοληθει με χαρτοταινια η και τετοιο μεχρι να στεγνωσει.... οποτε εννοειτε και καποιον θα εχω για βοηθεια... το θεμα ειναι οτι με φοβισατε λιγο στο θεμα οτι πρεπει να εχω καποιον ο οποιος εχει ξανακολησει τετοιο ενυδρειο... πιστευω θα τα καταφερω και εγω αλλα επειδη λαθη δεν συνχορουντε θα ηθελα να μου πει καποιος πιθανον δυσκολιες που μπορει να προκυψουν και χρειαζεται ατομο που εχει ξανακολησει...
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για αρχη γλαστρολιμνης | prodigy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 03-05-12 21:31 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για 300 φυτεμενο... | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-10 12:16 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |