|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, τωρα που θα το δω στημενο νομιζεις δεν θα πω την αποψη μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η πετρα δεξια ειναι προσωρινα γιατι εππιπλεει η ριζα ναι!
το φωτιστικο εχει 2 χ 28w grolux και day. για αρχη θα βαλω καμια δεκαρια mosquito rasbora που ειναι και shrimp friendly και βλεπουμε.! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 31-07-13 στις 19:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
No2 ? Εχεις ακομη μέλον ...
![]() To στησιματάκι μια χαρά , θα στο ισοπεδωσουν οι γαριδες το χαλικάκι... ![]() Αφου θέλεις μπλε θα σου προτεινα τις blue velvet και οχι blue pearl , αν θες να δεις μπλε! |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφο στήσιμο μπράβο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετα απο 10' γκουγκλαρισματος δε βρηκα τιποτα.. ουτε σε μαγαζι. ειναι λιγο σπανιες? και ακριβες? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες στο club!
![]() Kαλογεμιστο, πολυ ωραιο στησιμο, αν θελεις μια γνωμη κατι δεν μου καθεται καλα με την ριζα, και δεν εννοω με την πετρα πανω της, ![]() Βεβαια αν την ντυσεις με moss το πιθανοτερο ειναι να μην φαινεται. Για τις blue pearl συμφωνω με τον ετερο γαριδοκαμενο, ![]() Keep shrimping! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι τα ωραια, μου αρεσει οταν υπαρχουν συγχομπιστες που προσπαθουν να ανεβασουν τον πηχη
![]() πολυ καλη αρχη, και οταν αρχισει να ζουγκλοποιειται θα δειχνει τελειο. (btw, κι εγω πιστευω πως ενα diy co2 το χρειαζεται να παρει τσακ μπαμ τα πανω του)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε λεω...γαριδοκατασταση | TSORBAS | Γαρίδες | 17 | 21-04-10 11:46 |