|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρομακτικό αλλά ωραίο.... μπραβο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ όπως και το προηγούμενο σου με την γυναίκα /φίδι που έχεις στην άκρη της λιμνούλας.
Να υποθέσω ότι είναι κάτι σαν νάνος/αερικό? μου αρέσει η λεπτομέρεια στα χέρια! ....συγχαρητήρια, έχω ένα παρόμοιο στην λίμνη μου στην αγγλία αλλά αυτό είναι αγορασμένο και όχι φτιαγμένο απο εμένα σαν το δικό σου κεραμικό πράγμα που ανεβάζει την αξία του και το κάνει πιο ιδιαίτερο και μοναδικό! |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκι είναι θεϊκό.....βάλε και led στα μάτια για βραδινό φωτισμό............τρομακτικό αλλά είσαι καλλιτέχνης ΜΠΡΆΒΟ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτο ! Δυνατο μπραβο σου φιλε !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λιμνη μου στην Μυτιλήνη: "The Beginning" | Ηλίας | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 226 | 26-11-13 16:59 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |