|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και κατω
|
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο για μενα ειναι να ειναι πανω κατω το ιδιο τελαρωμα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οσον αφορα το κολλημα γνωμη μου ειναι μην ρισκαρεις με τετοιες διαστασεις.Εχεις πιασει να σηκωσεις μονο την οθονη να δεις το βαρος του γυαλιου?Καν το μια φορα αλλα σωστα.Ή στο χωρο σου καποιος που ξερει κι εσυ απο διπλα του (υπαρχουν πολλα μαστορια απο δω μεσα) ή δωσ το σε μαγαζι που ξανακολλησε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.ΕΚΤΟΣ κι αν πιανουν τα χερια σου και τα εμπιστευεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια καταλαβα πως θα μπουν οι κοντρες και πανω και κατω... τωρα οσο αφορα το κολιμα φιλε μου κομορι απο θεμα βαρους των τζαμιων το φοβασαι?? δηλαδη εννοεις να εχω καποιον ακομα μαζι μου και να μην ειμαι μονος μου επειδη χρειαζεται ακομα ενα ατομο για βοηθεια??? αν εννοεις αυτο ναι εννοειτε και θα εχω καποιον δεν γινετε να κανω τετοια δουλεια τελειως μονος....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
φιλε παντελη για μονος σου ειναι ακατορθωτο , και ο κοναν να εισαι καποιος θα χρειαστει να σου κανει γωνιασμα και αφου κολησεις την πρωτη μεγαλη πλευρα , πως κολλας την πρωτη πλαινη κρατωντας συγχρονως και την μεγαλη ; μην ξεχνας τα λιτρα , ειναι πολλα δεν χωραει λαθος .... βρες καποιον για βοηθεια .
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλα παιδια εδω στεινουν ενυδρεια ζητα βοιθεια απο καποιον που ξερει το ξεκολλημα μετα δεν ειναι και οτι καλυτερο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶ρα : Θα έχει κάποιον! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οπως αναφερω και ποιο πανω δεν γινετε να το κανω μονος μου... και 200λιτρα να ηταν που λεει ο λογος δεν γινετε.... εκτος οτι τα τζαμια ειναι βαρια που σε αυτο πες βρισκεις λυση πρεπει καποιος να κραταει τα πρωτα κοματια μεχρια να μπουν και τα επομενα για να στιριχτει καπως η ολη κατασκευη και στο τελος να κοληθει με χαρτοταινια η και τετοιο μεχρι να στεγνωσει.... οποτε εννοειτε και καποιον θα εχω για βοηθεια... το θεμα ειναι οτι με φοβισατε λιγο στο θεμα οτι πρεπει να εχω καποιον ο οποιος εχει ξανακολησει τετοιο ενυδρειο... πιστευω θα τα καταφερω και εγω αλλα επειδη λαθη δεν συνχορουντε θα ηθελα να μου πει καποιος πιθανον δυσκολιες που μπορει να προκυψουν και χρειαζεται ατομο που εχει ξανακολησει...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδες επειδη πηγα σημερα να ρωτισω τιμη για τα τζαμια μπορει να μου πει περιπου καποιος ποσο κοστιζουν γιατι ακουσα μια τιμη και μου επεσαν τα μαλια.....
![]() ![]() ![]() ------------------------- για 12αρι τζαμι μιλαω!!! και στις διαστασεις που αναφερω..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 08-08-13 στις 17:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις για αρχη γλαστρολιμνης | prodigy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 03-05-12 21:31 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για 300 φυτεμενο... | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-10 12:16 |
σκεψεις για γαριδαδικο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 18:10 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |