|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου,νομιζω οτι εχεις περασει το σταδιο του χομπιστα και εχεις μπει σε καλλιτεχνικο σταδιο.Ουτε πινακας δεν συγκρινεται με το ενυδρειο σου.Κριμα που εισαι στην Ροδο...(για εμας στην Αθηνα,για σενα μια χαρα εισαι εκει που εισαι
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε τα aquascapes σου είναι πραγμτικά έργα τέχνης!! Μπράβο σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω να κατέβασες τους πίνακες απο τους τοίχους...δεν αξίζουν όσο το ενυδρειο σου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο δεν έχω πίνακες στο γραφείο, αυτό είναι το στολίδι μου..
![]() Το ωραίο σε αυτό το στυλ, είναι ότι αλλάζει συχνά η εμφάνιση του ενυδρείου, μετακινώντας φυτά η προσθέτοντας hardscape και δεν το βαριέσαι. Αν και δεν είναι στα πολύ καλά του , λόγο ζέστης και χρήσης ανεμιστήρων ... Εμφανίζονται σποραδικά πάλι bba ,αλλά την εχω υπο έλεγχο. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γκαζόζα λέμε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το καθάρισα ...
![]() Καθαρισα το υπόστρωμα και ψιλοάλλαξα το το aquascape ... ![]() Θα γλιτώσω για αρκετό καιρό.. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΑQUASCAPE | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 158 | 26-09-12 22:33 |
Την βοηθεια σας σε Aquascape | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 40 | 29-06-10 15:09 |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |