|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο για τη θερμοκρασια δεν καταλαβα στελιο,λες να την αφησω να ανεβει;;;οκ σκορδο θα συνεχισω,βασικα θα το βαλω σε μονιμη βαση!
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζα οτι ειχες ανεβασει ειδη αν οχι ανεβασε αφου το εχεις γραψει μονος σου το τι πρεπει να κανεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ απλα εκλεισα τους ανεμιστηρες το βραδυ κ τωρα η θερμοκρασια εχει ανεβει στους 28...λογικα με τις λαμπες θα ανεβει κ αλλο,αλλα θα το αφησω μεχρι 29.για ποσες μερες αυτο??
|
|
||||
|
||||
![]()
καμια δεκαρια μερες αστο και βλεπεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ εγινε.αλλαγη νερου να κανω π κανονικα κανω σε μια βδομαδα??η να την αφησω για μετα το δεκαημερο??
|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να περασουν μερικες μερες και μετα μην το στρεσαρις τωρα παραπανω το ψαρι αστο να ηρεμησει και μετα αλλαγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τσιπουρινε μου ειμαι εκτος τα ΣΚ και δν εχω ιντερνετ οποτε αργησα να διαβασω το ποστ σου!!
Οπως ειπε και ο φιλος στελιος ταιζε το αρκετα και αν βλεπεις οτι ειναι ζωηρο θα το ξεπερασει σιγουρα. Καθε φορα να βαζεις σκορδο σε υγρη μορφη και θερμοκρασια μεχρι 30,( διαβασε και λιγο εδω που λεω καποια πραγματα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70165 ) γιατι θα αρχισουν να λιωνουν τα soft. Αν εχεις εφιλια δυσκολα θα αντεξει.... Για πες μου ομως αν εχουν συμβει 1ον) Αν σου ξεφυγε η αλατοτητα με την εξατμιση? 2ον) Ποσο εχει μεγαλωσει σε σχεση με τα λιτρα σου?
|
|