|
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει το καλο ειναι οτι ψιλοκαταλαβαινω τα γερμανικα και μπορω να βγαλω ακρη το μονο που με απασχολει ειναι αυτο με την σταθμη του νερου αν πρεπει να αφησω τοσο πολυ απο το χειλος του ενυδρειου(17,5 cm)
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
DVD παιδιά δεν έχουν,μην κατηγορουμε αδικα τα μαγαζια!Είναι πολύ ευκολο να το εγκαταστησεις...3-4 πόντοι από το βυθό το μπαστούνι(εγώ το έχω πολύ παραπάνω γτ ρουφαει την άμμο),μετά την εξαγωγή 5 ποντάκια από το χείλος και είσαι άρχοντας!Τρομπαρεις 4 φορές γεμίζει το φίλτρο και ΜΕΤΑ το βάζεις στο ρεύμα!Έχε και λίγο νερό να αναπληρώσεις αυτό που θα σου ρουφήξει μέσα,γτ θα σ φανεί στο μάτι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 105 που πηρα ειχε dvd. Στο 206 οχι. Εφοσον υπαρχει video στο youtube δε καταλαβαινω γιατι γινεται η κουβεντα. Εδω πας παιρνεις εναν εκτυπωτη και μεσα δεν εχει cd με drivers αλλα σου λεει κατεβασε τους. Προστασια του περιβαλλοντος.
|
|||
|
|||
![]()
ολα καλα θα ξεκινησω την τοποθετηση του φιλτρου,μονο που θα βαλω το σιποραξ απο το παλιο μου φιλτρο,σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια
|
|
|||
|
|||
![]()
το fluval 206 τοποθετηθηκε στο ενυδρειο μου και ολα πανε καλα ευτυχως γλυτωσα απο τον θορυβο που εκανε το παλιο ειδα ομως και διαφορα στον καθαρισμο του νερου φαινεται πολυ πιο διαυγες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | iordanisdr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 19-11-12 14:33 |
χαμηλη ροη εξωτερικου φιλτρου | ινα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-01-12 12:17 |
Αποριες σε εγκατασταση εξωτερικου φιλτρου | oldschool12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-11 23:06 |
Εγκατασταση νεου φιλτρου | Stefaris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-11 20:43 |