|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε ειναι απο το εργοστασιο.Και δεν εκλεισε ουτε χρονο.
|
|||
|
|||
![]()
Κακως ασχοληθηκες....επρεπε να πας για εγγυηση
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν έχει κλείσει χρόνο και το έχεισ αγορασμένο με αποδείξεις και τα σχετικά,τότε σε καλύπτει η εγκύηση,σιλικόνες καλύπτουν,τζαμια όχι.για κοιταξέ το!
|
|
||||
|
||||
![]()
4o μηνα 2010 λεει βρε παιδια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζα στις 4 οκτωβριου του 2012
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ το ίδιο!Συγνώμη!Αν κ πάλι πόση εγκυηση δίνουν??4χρόνια δν καλύπτουν??
|
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
2 χρονια και αυτο αν εχεις αγορασει το δικο τους επιπλο αλλιώς αστα ...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos_discus : 11-07-13 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ξερω 2 χρονια για τα ηλεκτρικα.
5 χρονια για κολλησεις.
|
||||
|
||||
![]()
το διορθωσα για να μην μπερδευομαστε ειναι 4/2010.
μερικες φωτο απο την σημερινη εργασια. Μου εβγαλε την πιστη να βγαλω την αμμο που ειχε χωθει ανάμεσα απο τα τζαμια . σιλικονη θα βαλω logo 1000 για ενυδρεια μαυρη αν και εχω και 2 φυσίγγια bison ενυδρειακη , αλλα ειναι διαφανη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επισκευή,πώς???? | jimn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 39 | 16-01-15 09:02 |
ραγισμα σε πατο (επισκευή??) | ska13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 23-04-13 10:19 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |
Επισκευή διαρροής σε πάλιο ενυδρείο | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-11-06 11:24 |