|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, γιατι εχω και babaulti blue μωρα μαζι...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 09-07-13 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να σου κάτσει ρε Σάββα, γιατί τόση μελέτη πέφτει και κάποιος πάντα σε μουτζώνει!
Η moss άμα την αφήσεις θα φάει κι εμάς! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φταιει κανενας Στελιο, εγω και οι επιλογες μου φταινε, τελος ομως οι δοκιμες και οι αλλαγες.
Αφου στο 80λιτρο θελουν, (οι crs) εκει θα μεινουν. Οι red cherry επρεπε να φυγουν απο εκει, οποτε ειπα να ακολουθησω την συμβουλη σου. Ηθελα να γινει το 150λιτρο το σπιτι των crs, αλλα και οι κοκκινες ψυχη εχουν. Για την τις moss αυτο θελω, να γινει ζουγκλα! Θα γινει σιγα σιγα το aquascape, οπως σε ολα μου τα ενυδρεια. Θελω μονο να επισημανω σε οσους καμαρωνουν τις crs οπως και εγω, οτι ναι μεν ειναι πανεμορφες, αλλα δεν συγχωρουν λαθη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραιες κολησεις ![]() ------------------------- Προσεξε την αν σου φουντωσει πολύ αρχιζει και σαπιζει απο μέσα , με αποτελεσμα τα νιτρικα να αυξανονται, απο τις μος μονο η java μος δεν σαπιζει ευκολα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 09-07-13 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ε! μην μου κλεβετε την δοξα!
Την αριστοτεχνικα τοποθετημενη σιλικονη στις κατω κοντρες την εβαλα εγω! Ειδικα αυτην με το ζιγκ ζαγκ! ![]() ![]() ![]() Να κατοχυρωσω την πατεντα μηπως; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως τελείωνε η σιλικονη ?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι ο Γαλάτης που τονίζεται στην παραλήγουσα!
![]() Μη μαρτυράς λέμε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εκτος του οτι αποσυμφορηθηκε το 80λιτρο απο τις κοκκινες, ικανοποιηση μου εδωσε το οτι μπορεσα και μετεφερα και τις bamboo απο το φυτεμενο οπου δεν μπορουσα να ελεγξω αν σιτιζονταν κανονικα, και ειδα αλλες γαριδες!
Βγαινουν συνεχεια φορα παρτιδα, και κολυμπανε σε ολο το μηκος του ενυδρειου. Ολο χτενιζουν τις moss, αλλα και παλι ψαχνουν στο χαλικι, για ριχτε κανενα tip για το ταισμα. ------------------------- Παράθεση:
Παντως και αυτη αναπτυσσεται σε στυλ τριχα, ισως να οφειλεται και στο γεγονος οτι ειναι ψηλα σχετικα, κατα συνεπεια πιο κοντα στο φως
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 09-07-13 στις 23:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω αφησει πιο λιγη σχετικα, για αυτο εψαξα να βρω java. Ε, το κλαδεμα βεβαια θα πεφτει, να σχηματιζονται διαφορα. ![]() Το εχεις παρατηρησει και μα την christmas? ------------------------- Oχι ηταν μια εμπνευση της στιγμης! ![]() ![]() ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 09-07-13 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα γαριδάδικα επειδη δεν εχει πολυ φως δεν κρατάω πολυ μοςς γενικά , και δεν την εχω δεμενη , οπου καθισει . ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |