|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, ναι δεν θελουν πολυ αυτες, να δω που θα φτασουν!
Οσο για το προσπερασμα των φωτο, σε καταλαβαινω! ![]() Ετρεμε το χερι μου στο πληκτρολογιο, και κοπηκε η συνδεση 2-3 φορες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ρε Σαββα ειχε γινει καλό για τις crs , μιας και εβαλες red cherry βάλε και κανα φυτάκι της προκοπης να γινει μια ζουγκλιτσα να το ευχαριστιεσαι !
![]() Τωρα που θα σου πάνε καλα οι crs εκει που τις εβαλες , οταν σου γεννησουν και μεγαλωσουν θα αρχισεις να βάζει μικρες ομάδες crs σε αυτο το ενυδρειο,( εγω αυτο θα έκανα, θα ειχα 2 ενυδρεια crs σε περιπτωση που γινει κατι να εχεις,αλλα ειναι μεγάλο το μινεραλ θα φευγει γρηγορα ![]() ![]() Βρε το κανες που το κανες χωρις κοντρες , βάλε ενα κρεμαστο φωτιστικό , πας και ταλαιπωριεσε με τα plexy glass. ![]() Σαββα τους κορμους πρωτη φορά τους χρησιμοποιεις ? ? Μηπως σου τις εκαναν την ζημια με τις crs ,σαν πολυ καινουριους του βλέπω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σωστα μιλας Νικο, προς το παρον ομως θελω να ωριμασει καλα πριν κανω οποιαδηποτε επεμβαση. Αλλωστε για ζουγκλιτσα ακριβως διπλα ειναι το 80λιτρο με τις crs, χορταινει το ματι. ![]() Βεβαια δεν εχω ξεχασει την προσφορα σου! ![]() ------------------------- Παράθεση:
Βεβαια ισως αξιοποιησω καποιο αλλο, θα δουμε κατσε να "πατησουν" καλα οι crs... Παντως απο τον Frank που κοιταξα, με τα μεταφορικα (25-30 ευρω)! θα ερθει οσο και το mosura. ------------------------- Παράθεση:
Ναι τους κορμους πρωτη φορα τους χρησιμοποιω, αλλα τους ειχα ζεματισει στην αρχη, και ετρεξε το ενυδρειο μονο του με νερο και αυτες μεσα για κανενα 2μηνο, δεν θα ειχαν αποβαλλει τις τανινες και τα χουμικα τους; Επειτα δεν ειδα να παιρνει αποχρωση το νερο. Μονο κατι μυκητες εβγαζαν συνεχως, αλλα εφευγαν μονοι τους.
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 09-07-13 στις 21:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μούρη οι τρελογαριδες σου Σάββα και το βλέπω σύντομα να γίνετε ακόμα πιο όμορφο.Το άλλο το κουκλί από πίσω που μας δίνει τα φυτακια του βλέπω χρειάζεται ένα γερο κλάδεμα.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, γιατι εχω και babaulti blue μωρα μαζι...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 09-07-13 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να σου κάτσει ρε Σάββα, γιατί τόση μελέτη πέφτει και κάποιος πάντα σε μουτζώνει!
Η moss άμα την αφήσεις θα φάει κι εμάς! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φταιει κανενας Στελιο, εγω και οι επιλογες μου φταινε, τελος ομως οι δοκιμες και οι αλλαγες.
Αφου στο 80λιτρο θελουν, (οι crs) εκει θα μεινουν. Οι red cherry επρεπε να φυγουν απο εκει, οποτε ειπα να ακολουθησω την συμβουλη σου. Ηθελα να γινει το 150λιτρο το σπιτι των crs, αλλα και οι κοκκινες ψυχη εχουν. Για την τις moss αυτο θελω, να γινει ζουγκλα! Θα γινει σιγα σιγα το aquascape, οπως σε ολα μου τα ενυδρεια. Θελω μονο να επισημανω σε οσους καμαρωνουν τις crs οπως και εγω, οτι ναι μεν ειναι πανεμορφες, αλλα δεν συγχωρουν λαθη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραιες κολησεις ![]() ------------------------- Προσεξε την αν σου φουντωσει πολύ αρχιζει και σαπιζει απο μέσα , με αποτελεσμα τα νιτρικα να αυξανονται, απο τις μος μονο η java μος δεν σαπιζει ευκολα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 09-07-13 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λογικά σε διμηνο θα ειχαν αποβάλει τις τανίνες ,... Σαββα παρατηρησα οτι οι blue pearl που αφησα μερικες, μετις crs στην μεταφορα, εχουνε γινει πιο σκουρο μπλε στις συνθηκες που εχω τωρα (παραμετροι για crs ) . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |