|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε ενα ξυραφι/φαλτσετα Θαναση κοβεις οτι περισσευει αφου στεγνωσει καλα, και τα ψιλα γυρω γυρω με καθαρο ασετον εχω την γνωμη οτι θα ξεκολλησουν.
Ψιλοδουλεια δεν λεω, αλλα το σωζεις χαλαρα (η οχι) πιστευω. Το ιδιο ειχα παθει και εγω σε στεγανοποιηση σε πλακακια κουζινας. Με το ξυραφι εφευγε "κορδονι"! Προσοχη μονο να μην τραβηξεις (η κοψεις) και αρμο μαζι. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι πορωδη τα δικα σου, αλλα γινεται μην μασας. ![]() Απλα στα επομενα βαλε χαρτοταινια οπως ειπαν και παραπανω, σχολαστικα στους αρμους, και μην την αφησεις να "τραβηξει" για να την ξεκολλησεις. Θα τελειωνεις ενα μικρο κοματι καθε φορα, μην επιχειρησεις να το κανεις μονοκοματο. Παντως πολυ δυνατο το project, μπραβο σου και μην μασας!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() μαλλον προς νεα πλακακια στο πλαι εκει βλεπω να πηγαινω να τελειωνω.. και μετα στους αρμους στοκο
|
||||
|
||||
![]()
Nαι οντως ειναι ενα ζητημα αυτο, αλλα θα ελεγα πριν ξεκινησεις ολο αυτο, κανε μια προσπαθεια σε ενα κοματι με ασετον, να δεις πως θα συμπεριφερθει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πήγαινε άριστα το πρότζεκτ.
Δεν πειράζει. Θα νικήσωμεν (που έλεγε και ο Βέγγος)!!!! Δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Κουράγιο και καλή συνέχεια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα θα πανε, δεν πειραζει. αυτα εχουν οι κατασκευες, απο τα λαθη και της βλακιες μας μαθαινουμε.
παντος δεν εχετε παραπονο... σας βαζω και της βλακιες που κανω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση όπως τα λέει ο boutas. Βάζεις χαρτοταινία δεξιά και αριστερά του αρμού, παίρνεις σπάτουλα και πιέζεις τη σιλικόνη στον αρμό. Αν χρειαστεί να βάλεις δάχτυλο, χειρουργικό γαντάκι ελαφρά νοτισμένο σε νερό, για να μη κάνει μυτούλες όπως θα το τραβήξεις προς τα πάνω. Μην αφήσεις να στεγνώσει η σιλικόνη πριν να βγάλεις τις ταινίες. Για να προχωρήσει η δουλειά, εφαρμόζεις πρώτα στους οριζόντιους αρμούς και όταν στεγνώσουν στους κάθετους. Για να βγάλεις το πρώτο "ατύχημα" κόψε με κοπίδι σύριζα στους αρμούς και τρίψε με ξύστρα κεραμικών εστιών. Σε δύσκολα σημεία την μαλακώνει η βενζίνη. Καλή επιτυχία φίλε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |