|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω(και κανα δυο πρασινοι) το λεμε απο την αρχη,οτι μονο με ερυθρομικινη θα καθαρισειςΣτο 34ο ποστ σου γραφω την θεραπεια που ακολουθησα με επιτυχια πριν αρκετο καιρο.Προχωρα και μην φοβασαι τιποτα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι θα σου προτεινα αν εχεις στο προγραμμα αν το σηκωνει το ενυδρειο-φιλτρο σου και αν σου αρεσουν φυσικα βαλε 1 η 2 apple snail καθαριζε με την σκουπα οτι μπορεις στις αλλαγες νερου και δωστου λιγο χρονο αν δεις και δε φευγει συνεχιζεις με ερυθρομικινη αναγκαστικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΡΥΘΡΟΜΥΚΙΝΗ ΛΕΜΕ...
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια επειδη δεν τα παω καλα με τους υπολογισμους καθολου και μην κανω κανενα λαθος ανεπανορθωτο με την αντιβιωση τα 2.5mg ποσα ml ειναι?
Βρηκα ενα προγραμμα που λεει οτι ειναι 1ml. Δηλαδη σε ολο το ενυδρειο ριχνω μονο ενα ml κλαριθρομυκινη? Λογω προβληματων δεν μπορεσ να ξεκινησω νωριτερα και θα το κανω τωρα. εντιτ:απο οτι καταλαβα πρεπει να ριξω 2.5 mg ΑΝΑ λιτρο του ενυδρειου ετσι?αρα εγω που εχω 125 λιτρα θελω 312mg? Μην γελατε αλλα πραγματικα σε αυτα ειμαι στοκος.... |
|
||||
|
||||
![]()
Και συνεχιζω τις αποριες...
Το φιλτρο πρεπει να δουλευει κανονικα?? Ειμαι στην τριτη μερα αντιβιωσης και αλλαγη δεν βλεπω καμια εκτος απο θολουρα ασπρη στο νερο απο την αντιβιωση... Εχω παρει αυτο: https://www.google.com/search?q=klar...ml%3B300%3B300 μηπως ειναι λαθος? Σε καποιο τοπικ ειχα διαβασει και μια κοπελα που ειχε παρει τετοιο που ηθελε αραιωμα με νερο και μετα με συρριγα στον ενυδρειο |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα κ εγώ,κλασσικά με τα καινούρια φυτά μου,επιασα κ εφω το πρασινάκι μ!έκανα συσκότιση 4 μέρες είδα βελτίωση αλλά όχι τέλεια!ίσως προχορήσω σε αντιβίωση,θα δώ πως θα πάει τισ επόμενες μέρες.Το θέμα είναι να μ πείτε ένα τρόπο να σιφωνάρω,διότι έχει γίνει σχεδόν ένα η ψιλοκκοκη άμμος με το ξεραμένο πράμα...το λαστιχό μου ρουφάει κ την άμμο...υπάρχει καποιος τρόπος η να το αφίσω έτσι??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχω κυανοβακτήριο; και η άλγη μου ποιά είναι; | Frangisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-11 23:23 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |