|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επισης στους υπολοιπους διοργανωτες, και στους κριτες, που οι κρισεις τους μονο καλυτερους μπορουν να μας κανουν. Επισης σε ολους τους υπολοιπους νικητες και συμμετεχοντες, πραγματικα ομορφα ενυδρεια. Χαιρομαι να βλεπω συναγωνισμο και οχι ανταγωνισμο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
xmxmxm δεν ετυχε να δω αντιπαλα ενυδρεια live αλλιως θα τα λεγαμε...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες και στους συντελεστές!!!
Του χρόνου με υγεία και πάλι!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια σε ολους!
στον στελιο που του βγηκαν τα ματια στον υπολογιστη! τα ανωνυμα σχολια των κριτων ηταν το καλυτερο κομματι για μενα. αξιζε την αναμονη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Όλα τα μέλη που με ψήφισαν και βγήκα 1ος στην κατηγορία μου και τους κριτές για τα καλά τους λόγια και τις παρατηρήσεις που θα με κάνουν καλύτερο. ![]() Τέλος μπράβο σε αυτούς που οργάνωσαν τον διαγωνισμό.!!!!! Καλό καλοκαίρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
να δωσω και εγω με την σειρα μου τα συγχαρητηρια στους οργανωτες
και στους συμετεχοντες και ιδιαιτερα στους νικητες που με τα ομορφα ενυδρεια τους βοηθουν στην μεταδοτικοτητα του " μικροβιου " και του χρονου παιδια με υγεια και ομορφοτερα ενυδρεια |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα σε όλους τους συμμετέχοντες.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εντυπωσιακά! Μπράβο παιδιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καθυστερημενα συγχαρητηρια μου σε ολους νικητες συμμετεχοντες οργανωτες και ''χορηγους''
αντε και του χρονου ![]() ![]() να δουμε και κανενα νταμαρι στις πρωτες θεσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στους συμμετέχοντες και συγχαρητήρια στους νικητές.
Του χρόνου ελπίζω να συμμετάσχω κι εγώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια σε ολους οργανωτες και διαγωνιζομενους,πανεμορφα ενυδρεια μπραβο στους ιδιοκτητες.
|
|
|||
|
|||
![]()
συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο μπράβο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρακολούθηση συμμετοχών του διαγωνισμού Aquascaping - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 85 | 23-04-13 09:49 |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
Αποτελέσματα Διαγωνισμού aquascaping GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 17 | 22-01-11 00:05 |
Νικητές Διαγωνισμού aquascaping GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 26 | 16-01-11 20:12 |