|
|||
|
|||
Eheim prof 3 2073
Γεια σας. Σημερα παρατηρησα πολυ χαμηλη ροη στο Eheim prof 3 2073 που εχω στο ριο 180. Λειτουργει 1 χρονο περιπου το καθαρισα τελευταια φορα πριν το πασχα. Σημερα το ανοιξα λιγο προχειρα να δω την προπελα μου φανηκε μια χαρα καθαρη. Η προπελα μπαινει τερμα μεσα σωστα? επειδη σημερα δεν θα προλαβω να το ανοιξω ξανα να το κλεισω το φιλτρο να μην ζοριζετε μεχρι αυριο που θα το κοιταξω αναλυτικοτερα? Εδω και καμια εβδομαδα το ακουγα ανα μερικες ωρες μου εκανε εξαερωση για 2-3sec μου φανηκε περιεργο αλλα δεν εδωσα σημασια. μεχρι σημερα που παρατηρησα πολυ χαμηλη ροη (ισα ισα τρεχει) δεν ειχε πεσει ποτε η ροη του φιλτρου στον 1 χρονο που το εχω
|
|
||||
|
||||
Οι σωλήνες είναι καθαροί
|
|
|||
|
|||
Τη διαβαθμιση των υλικων την εχεις σωστα φανταζομαι.(την ασπρη βατα τσεκαρε)
|
|||
|
|||
Αμα δε μας πεις τι ρουτίνες καθαρισμού και τα σχετικα τι να πούμε έτσι να μαντευουμε στο αέρα δε γίνεται
|
|
|||
|
|||
Ναι οι σωληνες ειναι καθαροι.
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- το ανοιξα τελικα τωρα να δω τι ητανε. ηθελε αλαγμα το filter pad τωρα ειναι μια χαρα. απλως δεν ξερω γιατι ενω πηγαινα δεξια τον μοχλο το κοκκινο κουμπι δεν πατιοτανε με τπτ και το ανοιξα απο τα 4 πλαινα κλιπ ετρεξαν πολυ λιγα νερα. θα δοκιμασω και αυριο να δω τι γινετε με τον μοχλο. ------------------------- ολα μια χαρα το φιλτρο δουλευει τελεια. απλως οταν παω τον μοχλο στο off για να πατησω το κοκκινο κουμπι για να βγουν τα λαστιχα δεν πατιεται με τπτ καμια ιδεα πως να το ξεμπλοκαρω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billyss : 23-05-13 στις 10:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ψέκασε με το σπρέυ της Eheim στα σημεία που ξεμπλοκάρει τους σωλήνες https://www.google.gr/search?q=eheim...w=1024&bih=653
μήπως μάζεψε άλατα και ζορίζεται. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
ενημερωση. Τελικα εστειλα την κεφαλη στην eheim επειδη δεν πατιοτανε το κοκκινο κουμπι με τιποτα. Μου αλλαξανε ολη την κεφαλη δωρεαν ( εξυπηρετικοτατοι γενικα) και μαλιστα μου στειλανε την μεγαλυτερη κεφαλη 1250l/h οποτε τελος καλο ολα καλα Να ρωτησω κατι αν βαλω ενυδρειακο βαμβακι (μια λεπτη στρωση) αντι για το κανονικο filter pad http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1319 υπαρχει καποιο προβλημα?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
ok ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
Μπράβο στην ΕΗΕΙΜ!
Πάντως κι εμένα την κεφαλή μου την αντικαταστήσανε με τη μεγαλύτερη αν και παιδεύτηκα λίγο λόγο κακού μεταπωλητή
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Για λίπανση/συντήρηση στα o-ring,τσιμούχες και λοιπά ελαστικά μέρη αλλά
και στα πλαστικά σε σημεία που υπάρχει πχ. τριβή ή εφάπτονται 2 κινούμενα μέρη για να διευκολυνθεί η κίνηση. |
|
|||
|
|||
Μπορούμε να το ρίξουμε και στον μαγνήτη της φτεροτής αντί για βαζελίνη?
|
|
||||
|
||||
Μπορούμε
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαροη σε Eheim 2073.Πρωτες Βοηθειες..... | komori | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-07-12 12:19 |
προβλημα σε eheim prof.3 | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-03-12 08:58 |
eheim 2073 πρόβλημα | grila | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-10 21:39 |