|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δε δοκιμαζεις κ με αλλο τεστ για καλο κ για κακο;
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω ταιζω 3-4 φόρες την ήμερα, και το τεστ μου μεσα εχει τεστ επαλήθευσης του τεστ!
αλλα παράλληλα μετράω και στα αλλα 2 ενυδρεία και περνώ φυσιολογικές μετρήσεις
|
|||
|
|||
![]()
Της API είναι,λές να μην είναι καλα?Θα ξανακάνω σήμερα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ΑΡΙ ειναι καλη εταιρεια αλλα υπαρχει παντα η περιπτωση καποιοα παρτιδα να μην ειναι σωστη ή απο κακες συνθηκες αποθηκευσης να χαλασει νωριτερα το υγρο.
Οσο ποιο κοντα στην ημερομηνια ληξης ειναι τοσο περισσοτερες οι πιθανοτητες σφαλματος. Μου εχει συμβει και ξερω.
|
|||
|
|||
![]()
τα δικά μου είναι καινούρια,το 2017 λήγουν!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι χαλασμενο το τεστ.απλα για σιγουρια το λεω.παντως αν τα φυτα σου δεν εχουν προβλημα οπως ειναι τωρα,με τη ρουτινα κ το ταισμα που κανεις,εγω δεν θα αλλαζα τιποτα.το οτι ειναι μηδεν τα νιτρικα δε σημαινει απαραιτητα οτι θα εχουν προβλημα.μπορει ναχεις πετυχει την τελεια ισορροπια για το ενυδρειο σου.
αν τρεχει καιρο ετσι κ τα φυτα πανε καλα,εγω θα το αφηνα ετσι κ δε θα αλλαζα κατι ουτε στο ταισμα ουτε πουθενα,μεχρι να προκυψει προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι έχεις 0 νιτρικά δεν είναι απαραίτητα κακό από τη στιγμή που τα φυτά σου δεν παρουσιάζουν πρόβλημα.
Αν παρ'όλα αυτά θέλεις να αποκτήσεις νιτρικά μπορείς να μειώσεις τη συχνότητα αλλαγών νερού ή να βγάλεις τα "σφουγγάρια" νιτρικών όπως είναι το egeria densa.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αναφερεις ομως οτι με τη μειωση των αλλαγων, μαζι με την αλλαγη στην παραμετρο των νιτρικων θα υπαρξουν και αλλαγες σε αλλες παραμετρους του νερου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με φυτά | nikolokithaki | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-10-12 16:20 |
ερώτηση σχετικά με εξ. φίλτρο | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-04-11 21:19 |
Ερώτηση σχετικά με καινούργιο JUVEL RIO 300 | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-12-09 22:06 |
Ερώτηση σχετικά με το καπάκι του ενυδρείου. | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-09-09 11:42 |
Ερώτηση σχετικά με UV sterlizer | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-05-09 08:58 |