|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισεις εχε υπ οψην πως ελαχιστες φορες δεν πηρα πιστοποιηση με την πρωτη ![]() Δε λεω βεβαια οτι καποια πραγματα οικιακης χρησης πρεπει ντε και καλα να βγαινουν με τοσο σκληρες προδιαγραφες, ομως απο την αλλη απο τη στιγμη που το κοστος των ηλεκτρονικων εξαρτηματων πλεον ειναι μηδαμηνο -δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα υπηρξε μια εποχη που καποια ICs τα πληρωνες το βαρος τους σε διαμαντια- δε βλεπω το λογο να μην το κανουμε ![]() ------------------------- Παράθεση:
σκεψου και την περιπτωση read switch... χρησιμοποιουνται σε πολυ κρισιμες εφαρμογες (που εξαρτωνται πολλες ανθρωπινες ζωες και περιουσιες εκατομμυριων) με απολυτη επιτυχια
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 25-06-13 στις 22:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα μπορούσε να γίνει και με μια μαγνητική παγίδα η παγίδα εκτός νερού και ο μαγνήτης να επιπλέει μέσα σε μια κατασκευή απο PVC
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, αυτο που θα σου περιγραψω αν γινει σωστα μπορει να ειναι το οτι καλυτερο.
Παιρνεις ενα σωληνα απο τεφλον (αντε απο pvc, αφου θες ολο να μου υποβιβαζεις τις προδιαγραφες ![]() αφου βγαλεις τις επαφες ποθυ θες με τα καλωδιακια τους πακτωνεις ολο το εσωτερικο με σιλικονη ωστε να ειναι συμπαγες. Φτιαχνεις ενα κυλινδο που να επιπλεει με μια τρυπα στη μεση και το περνας μεσα στο σωληνα. Μεσα στον κυλινδρο κλεινεις ενα μονιμο μαγνητη καλης ποιοτητας. Ιδανικα υλικα για τον κυλινδρο θεωρω το φελιζολ, η ακομα καλυτερα πλαστικο που θα κλεινει μεσα το φελιζολ με το μαγνητη. Αν το φτιαξεις με αυτο τον τροπο και σου χαλασει ποτε θα παρατησω τα παντα και θα παω να γινω καλογερος στο αγιο ορος ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλε ολο αυτο μπαινει σε ενα μπαστουνακι 1/4 της ιντσας...
αν θες σε 1/8 γινεται κι ετσι... (η αν θες να το τραβηξεις βαζεις smd read switches και σωληνακι αεραντλιας ![]() δεν ειπα εγω για pvc σωληνες, εσυ το ανεφερες ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πειράζει που δεν καταλαβαίνω Χριστό?
Η απορία μου είναι η εξής απλή: Ας λάβουμε ως δεδομένο ότι εγώ έχω έτοιμο το εν λόγω κυκλωματάκι και την αντλία. Αν κάποιο τρανζιστοράκι μου χαλάσει, τι κινδύνους έχω ? Παράδειγμα το δεύτερο που ανιχνεύει τη στάθμη του νερού στο ενυδρείο , αν κολλήσει (δεν ξέρω , κολλάνε αυτά?) υπάρχει κίνδυνος να συνεχίσει η ροή του νερού από το δοχείο μέχρι να αδειάσει (στο σαλόνι μου), ή δεν υπάρχει τέτοιος φόβος? Επίσης κατά πόσο είναι επισκευάσιμο το τελικό προϊόν από κάποιον σαν εμένα που οι γνώσεις μου φτάνουν μέχρι στο να αλλάξω πρίζα? Ευχαριστώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | po-pay | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-11-10 00:53 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 14 | 29-09-09 13:14 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | stathis200 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-10-07 21:00 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-05-06 20:29 |