|
|
||||
|
||||
![]()
Αγάπη μου εσύ(μην παρεξηγηθούμε για τον μονομάχο το λέω,ήταν η πρώτη αντίδραση μου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
είναι ο πιο όμορφος που είχα ποτέ !!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τον χαιρεσαι!
Πες μας ομως και δυο λογια ακομα για το ενυδρειο, συμπληρωνοντας την παραπανω φορμα. Βαλε και καμια φωτογραφια απο ολο το ενυδρειο να χαζεψουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όγκος: 12 lt
Κατηγορία:Betta Φυτά:- Ψάρια / ¶λλα είδη:betta splender Διακοσμητικά υλικά: ριζα , άμμος , λεπτό χαλίκι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα: 15 watt Θερμοστάτης:- Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):9mg/L Αλλαγές νερού: 30% κάθε 5 μέρες Θερμοκρασία: 26 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Τα λίτρα του ενυδρείου σου είναι απαγορευτικα για μονομάχο. Πρέπει το συντομότερο να ψάξεις για μεγαλύτερο ενυδρείο - Κοντά στα 60 λίτρα 2. Ποιο φίλτρο έχεις? 3. Το pH θέλει μια μικρή μείωση - με χρήση τύρφης και φύλλων catappa - Θα βρεις σχετικά θέματα μέσω της αναζήτησης 4. Η θερμοκρασία του νερού, πρέπει να αυξηθεί. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, μπορεί να φτάσει τους 29C. Θα το ευχαριστηθεί καλυτερα. 5. Τη θερμοκρασία πως την κρατάς σταθερή? 6. Το φίλτρο πως το έχεις στρώσει? 7. Εγραψες πιο πάνω, πως αυτός ο μονομάχος είναι ο πιο όμορφος που είχες. Οι προηγούμενοι πόσα χρόνια έζησαν? Προέχει όμως να αλλάξεις ενυδρείο, το συντομότερο! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω την θυμάμαι τη μάρκα του φίλτρου το χα πάρει πολύ παλιά...τη θερμοκρασία την θερμοκρασία τη συμπλήρωσα με βάσει την ένδειξη που έχει αθτή τη στιγμή το θερμόμετρο...τον έχω περίπου 1,5 χρόνο...είχα άλλους 2 παλαιότερα και μου είχαν ζήσει περίπου στα 2 χρόνια..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι μονομάχοι ζουν πολλά περισσότερα απο 2 χρόνια, που σημαίνει πως οι προηγούμενοι πέθαναν απο κάποιες αιτίες Η βασική είναι το μικρό ενυδρείο, με ότι αυτό συνεπάγεται Οταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, πως την χαμηλώνεις? Μετρήσεις κάνεις συχνά? Γενικά επειδή το χόμπι έχει να κάνει με ζωντανά, το διάβασμα είναι μονόδρομος ![]() Καλή συνέχεια σου εύχομαι...ελπίζω να ακολουθήσεις αυτά που θα διαβάσεις στα υπομνήματα των αρχαρίων ![]() Edit : Τα θερμόμετρα μην τα πολυεμπιστεύεσαι. Εκτός κι αν έπεσες με τη μία σε σωστά ρυθμισμένο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ψαρακι, αλλα το ενυδρειο δεν ειναι καταλληλο για τη φιλοξενια του. Αργα ή γρηγορα θα αποκτησει προβληματα και ειναι κριμα.
Μπορεις να βρεις και απο αγγελιες μεγαλυτερα ενυδρεια, αρκετα οικονομικα. Σε 50-60 θα ειναι αρχοντας ο ψαρουλης σου. Καλη συνεχεια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | Vasiliss | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 43 | 05-01-13 14:49 |
Ψάχνω μονομάχους χελπ | Dimitris_Batman | Bettas | 3 | 27-09-10 20:32 |
Ο μονομάχος μου | george1995 | Bettas | 14 | 01-09-10 15:34 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |