|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=thanasis76;773957]σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
στην μερια του τζαμιου τελικα με βολεψε και χωρεσε ακριβος τα φιλτρα οποτε, ειμαι οκ εκει. για εξαερισμο, αν χρειαστει εχς στο παταρι ενα ανεμιστηρα, οποτε και θα προσαρμοστει. το ενυδρειο θα ειναι κλειστο απο πανω οποτε μπορει να μην εχω θεμα με την υγρασια. θα δειξει. οσο για τα πλακακια, γιατι να εχω θεμα?? οι πισινες γιατι δεν εχουν??? ενα ακομη εξτρα ειναι οτι ολοι οι αρμοι θα γεμισουν με σιλικονη. οτι κανουν δηλαδη σε μεγαλες επιφανειες απο μπετον για να κανουν συστολη διαστολη και να μην κανουν ρογμες. ------------------------- Δεν λέω οτι δεν θα σου κρατησει η κατασκευη αλλα οπως και να εχει ειναι πολλά τα λιτρα μεγάλες πιέσεις... Η πισινα και να χάσει βρισκεται σε εξωτερικό χώρο, με κατασκευη απο μπετόν μονο συνηθως... Απο την αλλη μερια εσένα βρισκεται σε εσωτερικό χωρο περιτρυγιρισμένο απο τουβλα και σουβά. Προσεξε την σιλικονη να την τοποθετησεις σωστά , καθως και την επιλογη της σιλικόνης για να σου κρατήσει... Στις πισινες πλεον τις περισότερες προτιμάτε liner... Αν το σκεπάσεις δεν θα εχεις μεγάλο προβλημα με την υγρασια λογικά.. Μην παρεις τιποτα στραβά , απλά ειναι πραγματα οπου θα σκεφτομουν εγω σε τοσο μεγάλη κατασκευη... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nicpapa;773968]
Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=thanasis76;773970]
Παράθεση:
![]() Καλο κανει το μπετον και το σιδερο ... και καλά εκανες... Οποτε φιλε καλη συνεχεια στο τερατάκι σου.. Α τα φωστιστικά σου μου αρεσουν πολύ.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nicpapa;773972]
Παράθεση:
![]() ![]() σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για τα καλα σου λογια.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ νομίζω ότι οι γύρω τοίχοι θα τραβήξουν υγρασία και θα ξεφλουδίσουν μελλοντικά, δεν ξέρω αν ο εξαερισμός που έχεις αν αρκεί αλλά σίγουρα εσύ θα ξέρεις καλύτερα και θα βρείς λύση αν παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα μελλοντικά. Πολύ όμορφο γίνεται, συγχαρητήρια!!!!
![]() Τι ψάρια αποφάσισες να βάλεις μέσα τελικά εκτός απο σαλάχια? εμένα θα μου άρεσε με Τinfoil Barb, Oscar, albino και κοινούς pangasius, Pacu , silver Dollars, Silver sharks,Arowana γενικά ψάρια που γίνονται μεγάλα, αλλά γενικά είναι θέμα γούστου ....ότι και να βάλεις όμορφο θα δείξει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι τοιχοι ολοι ειναι μερασμενοι με μονωτικο. αν δω οτι παει να κανει προβλημα θα το κοιταξω... εξαλου ολη μερα εδω ειμαι... ![]() ![]() ![]() οσο για τα ψαρια, θα ειναι κυριος αμερικης, και ψαρια που το μικροτερο γινετε 40 εκατ. οποτε για μικρα δεν παιζει με τιποτα... λιγο υπομονη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |