|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ριζα ειναι μια χαρα και χρησιμοτατη στη θεση της και οπως την εβαλες να μην παταει το πλατυ μερος στο βυθο.
Αν ηταν και λιγο μεγαλυτερη η καμπυλη, θα περναγανε και απο κατω τα ψαρια και θα ειχε πλακα. Το βιολογικο υλικο "τραβαει" αμμωνια και νιτρωδη και "βγαζει" νιτρικα. Αλλαγες δεν γλυτωνεις. Ακομα κι αν τραβαγε και νιτρικα δλδ, αλλαγες δεν γλυτωνεις, γιατι η οξειδωαναγωγη τρεχει συνεχεια και το νερο "καταστρεφεται", οτι κι αν δειχνουν τα τεστ νιτρικων και φοσφωρικων. Την αμμο απο που την πηρες?
|
||||
|
||||
![]()
Απο την χωματοτεχνικη...στη γειτονιά μου
![]() Πάνω απο 15 πλυσιματα σε κάθε ποσότητα, χωρίς να είναι μεγάλη η ποσότητα κάθε φορα! Είχε αρκετή σκονη ------------------------- Νομίζω πως με τη ψύξη τα νέα είναι ευχάριστα Τις τελευταίες τρεις μέρες που η ζέστη έχει αυξηθεί, ανέβασα την ανώτατη θερμοκρασία μέσω του STC, στους 25,7 Οι ανεμιστήρες, κατεβάζουν τη θερμοκρασία μόλις πιάσει 26, σε μερικά δευτερόλεπτα Ίσως παίζει ρόλο και το μέρος που είναι σκιερό, αλλά νομίζω πως ως σύνολο οι ανεμιστήρες (3 των 120 & 2 των 80) είναι υπεραρκετοί!!! Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω με την αυτόματη αναπλήρωση Καμιά κατασκευή...για αρχάριους...παίζει?????? ![]() Θα έχω θέμα για 10-15 μέρες που θα απουσιάζω. Υπάρχει φίλος, που θα μπορεί να περνάει και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, αλλά θα ήθελα να έχω φτιάξει και την αναπλήρωση...γιατί καμιά φορά αλλιώς τα υπολογίζεις, αλλιώς έρχονται Edit : Βρήκα αυτά... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E7%F1%F9%F3%E7 http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=209 και ξεκινάω διάβασμα Θα επανέλθω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 24-06-13 στις 12:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο!
συμφωνω παντως με οτι ακριβως ειπε ο σπυρος και ειδικα για το μηκος! νιτρικα 5;; πως γινεται; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετράω με τα υγρά της API, τα οποία και εμπιστεύομαι (κάτι σαν τους 39 κατασκευαστές πλυντηριών! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το εχεις στησει!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλακι το εκανες τελικα μπραβο Σακη!
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Σπύρο!!!
------------------------- Ευχαριστώ Χρήστο! Κυριώς όμως ευχαριστώ για το ενυδρείο! ![]() Το πόσο βιολογικό υλικό παίρνει το φίλτρο...μόνο εσύ κι εγώ το ξέρουμε Πριν μερικές μέρες πρόσθεσα siporax, ξεδιάλεξα και την ελαφρόπετρα που πήρα από το Λεροι...και γεμισα όλα τα διαμερίσματα, έχοντας ήδη τοποθετήσει σε σταθερα σημεια τους 2 θερμαντήρες Τετοια άνεση χώρου...δεν την περίμενα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 24-06-13 στις 15:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα περνει βιολογικα υλικα περισοττερα απο ενα 2217 και το λεω επειδη το ειχαμε δοκιμασει!
Δεν περιμενα να το δω τοσο ομοφρο Σπυρο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγή σχεδίων και στο βάθος χρυσοψαράδικο | genecr | Χρυσόψαρα | 16 | 27-10-12 08:00 |
Σκέψη για "χρυσοψαράδικο" | Rafaela | Χρυσόψαρα | 37 | 01-02-12 23:25 |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |