|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, πριν ρισκαρεις να βρεθεις με 300 λιτρα νερο στο σαλονι ρωτα καποιο μηχανικο καλυτερα η ναυπηγο (τεσπα καποιον που να εχει σπουδασει αντοχες υλικων) σχετικα με αυτο που εχεις φτιαξει γιατι κολλησες δυο υλικα τα οποια εχουν εντελως διαφορετικο συντελεστη διαστολων.
btw εγω και για καμπινες ηχειων εχω προτιμησει κοντρα πλακε θαλασσης και ειναι πιστευω πολυ καλυτερο
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-09-12 19:32 |
Γνωμες για καινουργιο ενυδρειο | komori | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-08-12 21:29 |
Γνωνες για το ενυδρειο μου | thomas9 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-12-11 13:09 |
γνωμες για ενυδρειο 30 λιτρων με γαριδες. | faceck | Γαρίδες | 16 | 29-06-11 16:06 |
Γνωμες για ενυδρειο Wave | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-04-09 19:33 |