|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για τα πειραγματα με τα πλακακια... η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βαζω πλακακια και δεν ξερω καν τα βασικα... εκτος απο το οτι πηρα καλη κολλα κατα τα αλλα πρωταρης.
σταυρουδακια δεν πηρα για τα εξω γιατι δεν εχω επιφανειες να καληψω... ισα ισα με 1 πλακακι ειμαι οκ... περιμετρικα... το μονο που θα πρεπει να τεριαζω ομορφα τα πλακακια στις μεταξυ τους ενωσεις στις γωνιες που θα πηγαινω προς το τζαμι... ![]() ![]() ![]() παντος μην αγχωνομαστε, οταν μπουν τα ψαρια μεσα και μεγαλωσουν, να δω ποσοι θα κοιταμε τα πλακακια.... ειναι οπως τις οικονες που ειναι οι γκομενες με τις β...ες σε θαμπωνουν και απο κατω σε ρωταει, τι χρωμα μαλλια ειχε και κανεις δεν ξερει..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |