|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο πισω απο τα πλακακια θα περασουν σωλινωσεις νερου τυχον καλωδια αν χρειαστει, τα σωλινακια για το οξυγονο και γενικα οτιδηποτε χρειαζεται να φτασει σε καποιο σημειο του ενυδρειο. οποτε με αυτον τον τροπο δεν θα φενεται τιποτα!!! οταν ειναι ολα ετοιμα ισως το κλεισω με πλακακια και σιλικονι για να μπορω ευκολα να βγαλω καποιο αν χρειαστει. ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-06-13 στις 18:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου πέρασε και αυτό απο το μυαλό, ωραία, καλύτερα εκεί μέσα να είναι κρυφά και αν κάτι θες να το αλλάξεις- μετακινήσεις να μην παιδεύεσαι..!! τι να πω μπράβο σου και πάλι, μας έχεις και μας στην τσίτα να δούμε πως πάει το έργο..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και χαιρομαι που ειστε εδω και μοιραζομαι μαζι σας την κατασκευη του ενυδρειου μου!!!!
ευχομαι σε ολους σας καποια στιγμη που θα μπορειτε να φτιαξετε οτι ενυδρειο εχετε στο μυαλο σας και να θαυμαζω κι εγω τις κατασκευες σας!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα.. οντως.. 'νταξει εχουμε καιρο ακομα...!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |