|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
|
||||
|
||||
![]()
τπτ φιλε μου,να σαι καλα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!μετα απο αρκετους μηνες ειμαι παλι εδω με νεο aquascape!!!παραθετω μια φωτο και ενα μικρο βιντεακι!!
http://youtu.be/GQh7OkZvQn4
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος,απλο και χαλαρο,
μια πετρουλα στα δεξια να αχνοφενεται και να ξεπροβαλει η πρασιναδα σκεψου αν θες να προσθεσεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε μου!εννοεις μεσα απο τις κρυπτοκορυνες στα δεξια?ηδη εχει μεσα πετρα αλλα ειναι χαμηλη.καλη η ιδεα σου παντως!!
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα,δες ποσο θα αναπτυχθει και κανε οτι θες. Εγω αυτο που ειδα ειναι στα δεξια παιζεις με ξυλο opote σπασε την μονοτονια αριστερα με πετρα,βρες μια καλη αποχρωση και μην βιαστεις να χωσεις οτι να ναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
παρόλο που το ενυδρείο είναι μικρό με λίγα φυτά σε όγκο, μου δημιουργεί μια όμορφη!!! χαλάρωση και ικανοποίηση!!!
Μπράβο! έχετε ένα διαμαντάκι στο σπίτι σας!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |