|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δες εδω ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος N. : 09-06-13 στις 22:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κατσε για να καταλαβω κι εγω.. ψαχνεις για "προτυπο".. σωστα? Κατι να "πατησει" παω το φορουμ σου..?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά να το πάρουμε απο την αρχή γιατί έχει καιρό που το είχα ψάξει..
Η πλατφόρμα η phpBB δεν πρέπει να μπεί πάνω σε ένα λογισμικό σερβερ? απατσι πχ? 'Η κάνω λάθος?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θες να το "βγαλεις" αυτο πρεπει να πληρωσεις συνδρομη στην google 10 ευρω τον χρονο (αν θυμαμαι καλα). Πολυ μικρο ποσο κατα την γνωμη μου.. ------------------------- Αλλα για να βαλεις αυτην την πλατφορμα θελει να "ξερεις".. θελει δουλεια με html κλπ. υγ.Αν θες εγω προσφερομαι να σε βοηθησω παντως.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος N. : 09-06-13 στις 22:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξέρω αυτά, αλλά πολύ διαφήμιση.. Εγώ έχω στόχο να πληρώσω, αλλά για να μην πληρώνω όσο το στήνω, (και λόγω περιορισμένων γνώσεων μπορεί να είναι και αρκετός καιρός), ψάχνω ένα προσομοιωτή σέρβερ για να το στήσω σπίτι μου..
Λοιπόν ας το αφήσουμε για την ώρα, γιατί τρέχει και μια εξεταστική ![]() Μάλλον θα σου στείλω κανένα πμ με ερωτήσεις το καλοκαίρι ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα htlm τα παιζω στα δαχτυλα, που λεει ο λογος. Ετσι βγαζω το ψωμι μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να κάνω | Foveras | Malawi | 3 | 18-03-10 09:27 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Τι να κάνω? | klik | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 05-08-08 00:03 |
Τι να κάνω??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-12-07 13:27 |