|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.ανυπομονουμε να το δουμε...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο ενυδρειο... και τα ψαρακια... το κατι αλλο!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Χαρη πολυ ωραιο!Αντε και εις ανωτερα τωρα!!!
|
||||
|
||||
![]()
πρωτο μηνυμα στο φορουμ μετα απο τοσο καιρο στην παρουσιαση μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλος τα
![]() ευχαριστω το nasgian που μου τα χαρισε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα πρεπει να βρουμε αλλα 4 για να μεγαλωσουμε το κοπαδακι τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα,
πολύ ωραία ψαράκια (φτου φτου) κι εμένα μ αρέσουν αυτά, να τα χαίρεσαι!!! πόσα θα βάλεις? μιν. ομάδα των 5 κάπου έχω διαβάσει
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε, πολυ ομορφα και αυτα τα ψαρια!!!!! αν εμεναν τα χρωματα τους παντα ιδια, μου αρεσουν τρελα.... ΑΑΑΑΑΑΑ στον νησι εχει νομιζω μερικα... δεν ξερω ποσο κοστιζουν, αλλα αν δεν βρεις πες μου να κοιταξω....
|
||||
|
||||
![]()
8 με 10 θα τα κανω πρεπει να βρω μεγαλουτσικα
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tiger barbs! help! | omiroswagdy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-09-11 19:34 |
Επίθεση Tiger Barb σε Tiger Barb | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-03-08 10:55 |