|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία βάση, μπορούσες να την κανείς και ποιο κοντή όμως
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου το έφτιαξε το aquario οσο έλειπα για να μην φύγει και άλλη μια βδομάδα έτσι! Παράθεση:
Δεν το πιασα;
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία η όλη κατασκευή μπράβο!!! δεν ξέρω αν μου έχει διαφύγει αλλά ποια σιλικόνη χρησιμοποιήσατε;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε!!!! πολυ ομορφα το εχεις ξεκινησει και μου αρεσει ο βραχος οπως το εχεις.... αντε τρελανες μας κι αλλο σιγα σιγα....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τhank u!
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε καμια εξελιξη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σε γενικές γραμμές πάει καλά! Φυσικά έχω διάφορες άλγες που κάνουν κύκλους αλλά εξασθενούν
Από μετρήσεις dkH 7 Ασβέστιο 470 Μαγνήσιο 1140 Φοσφωρικά 0 PH 8,3 Από οργανισμούς έχουν μπει σταδιακά καμιά 30άρια σαλιγκάρια, μερικοί ερημίτες ένα yelow tang και ένας λευκόστερνος Μερικές χάλια φώτο από τις προηγούμενες μέρες. Πρέπει να πάρω κάμερα γτ με το iphone δεν κάνουμε δουλειά αλλά δεν υπάρχει σάλιο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!!!!!
(έστω και με iphone ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Νεο Reef | Tricky | Reef | 29 | 26-03-09 20:34 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |