|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν θα εβαζα πλακακι αλλα καμια πετρουλα για να γινει πιο ωραιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οπως σας ειπα το πλακακι δεν ειναι μονο για αισθητικο αποτελεσμα....
επιδη παντα κοιταμε το καλο τον ψαριων μας με αυτα τα κριτηρια φτιαχνω αυτο το ενυδρειο. παντα προσπαθουσα για οσο πιο φυσικο αποτελεσμα γινετε, αλλα με τα ψαρια που ασχολουμε αυτο πρεπει να ερχετε σε τελευταια μοιρα... τα ψαρια γινονται μεγαλα πραγμα που σημαινει οτι θελουν χωρο, οποτε η διακοσμιση του ενυδρειου πρεπει αν ειναι οσο γινετε πιο μικρη. ακομη και τα πλακακια μπαινουν για το καλο των ψαριων. τα μεγαλα ψαρια εχουν πολυ μεγαλη δυμανη και μεγαλο ογκο οταν παιζουν, οταν φλερταρουν , οταν κυνηγιουνται πεφτουν συχνα πανω στα τοιχοματα η στην διακοσμιση. η οποια ανωμαλια στα τοιχοματα η στην διακοσμιση τρα τραυματιζει... πολλες φορες αυτο ειναι μοιραιο μιας και στα ψαρια που ασχολουμε οταν καποιο ψαρι ειναι αδυνατο θα το φαει καποιο αλλο που ειναι πιο δυνατο... οποτε για ολα τα παραπανω και για πολλα αλλα το ενυδρειο φτιαχνετε για να ειναι τα ψαρια μου καλα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα μπαινει το πατωμα και μετα ο τοιχος, ο τοιχος δεν μπαινει ετσι Θαναση.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι πλακατζης αλλα οσες φορες ειδα εδω που εβαζαν πλακακια σε μπανια... πρωτα βαζουν τους τοιχους και μετα το δαπεδο... ο τοιχος γιατι δεν μπαινει ετσι?? δηλαδη??
|
||||
|
||||
![]()
μου αρέσει το πλακάκι και νομίζω θα βοηθάει το πιο σκούρο χρώμα να είναι χαλαρά τα ψάρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- καλησπερα!!! εβαλα και σημερα λιγα πλακακια, και τωρα μενουν κυριος τα σημεια που θελουν κοψιματα. κατα κυριο λογο παει καλα η τοποθετηση εκτος απο ενα σημειο δεξια που με ταλαιπωρει και οπως βλεπετε εχω λερωσει τα παντα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 07-06-13 στις 19:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |