|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω μαρια,νασαι καλα!
![]() και μιας και το αναφερε ο σπυρος,περι ηχων κλπ,βαζω λινκ κιεδω για το θεμα με τους ηχους βιοτοπων που ειχε ανοιχτει,για ναναι μαζεμενα τα σχετικα ![]() ------------------------- και το βιντεακι. δειτε το στο yutube και ανεβαστε αναλυση. να πω επισης ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Σπυρο(delta66) γιατι με εχει βοηθησει απιστευτα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 05-06-13 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα κανει upload στο sendspace ολοκληρα tracks με ηχογραφησεις απο rainforest και ειχα βαλει το λινκ στο gab για οποιον θελει να τα κατεβασει αλλα δεν βρισκω το θεμα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ ψεματα,εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη το πηρε το ματι μου καπου και κατι μου θυμιζει αυτο που λες,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.πρεπει να ψαξω... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος.
Δε μου λες αυτην την ομιχλη ειναι ΟΚ να την αναπνεουν τα ψαρια?
|
||||
|
||||
![]()
ναι βεβαια.δεν ειναι "χημικη", ειναι "εξατμιση" του νερου.κανονικη ομιχλη δηλαδη,αλλα με τεχνητο τροπο.
και μιας και ζητηθηκε φωτο με Black light ![]() η πρωτη ειναι με φλας,η δευτερη χωρις,και η τριτη χωρις,τραβωντας την επιφανεια του νερου. κατι που δεν φαινεται στις φωτο,ειναι οτι το νερο μαλον επειδη εχει αρχισει και σκουραινει με την τυρφη κλπ,φαινεται σαν γαλα σχεδον αλλα καπως πρασινωπο,σαν να φωσφοριζει αχνα, εντελως αδιαφανο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() οσο για το μπλακ λαητ οντως τιποτα δεν φαινεται. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η ανιψια μου εβλεπε κατι βιντεακια στο youtube
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα (της αρεσε η δυωναια?)
|
||||
|
||||
![]()
της αρεσε ναι.αυτο το φυτο ζει ακομα btw.δεν το περιμενα.μονο το ποτιζω με απιονισμενο καθε μερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου.πολυ χαιρομαι(κι απ οτι καταλαβα και η ανηψουλα
![]()
|
||||
|
||||