|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κακό δλδ που το ανοίγω κάθε 15???Νομίζω πως αν καθαρίζω τα σφουγγαράκια και αλλάζω το μαλλί είναι καλυτερα...δν πειράζω κατι άλλο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλιστα το προστατευεις
|
||||
|
||||
![]()
Το να γινεται τακτικη αλλαγη του ενυδριακου βαμβακιου δεν ειναι κακο, και καθε μερα να το αλλαζες (που λεει ο λογος) ακομα καλυτερα, γι αυτο και ενα φιλτρο ειναι καλο να μπορει να λυθει ανετα και ευκολα και να εχει τα υλικα του σε αποσπωμενους χωρους, ενα επι πλεον προσον των elite (αλλα και των fluval) σε συγκριση με τα -κατα την προσωπικη μου αποψη παντα υπερεκτιμημενα και πολυ κατωτερα - eheim.
Φυσικα η αριστη λυση ειναι το sump η μια καλη diy κατασκευη που υπερτερει ολων οσων υπαρχουν στο εμποριο αν φτιαχτει σωστα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το θες μπορεις ανετα να φτιαξεις ενα και στοιχιζει και φθηνοτερα απο οποιοδηποτε φιλτρο του εμποριου.
Το μονο που χρειαζεται ειναι τζαμια, σιλικονες, pvc σωληνες, κολλα για pvc και υλικα φιλτρου
|
|||
|
|||
![]()
ΣΕε λίγο καιρό που θα φτιάξω μεγαλύτερο ενυδρείο,θα κάνω και sump,το θέμα όμως είναι πως δν ξέρω απο υδραυλικά και υπερχιλησεις στο συγκεκριμένο,αλλά οταν θα έρθει η ώρα θα ρωτήσω καποιον να με βοηθήσει να να μ φτιάξει!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
η diy υπεερχειλιση φτιαχνεται πολυ ευκολοτερα απ οτι δειχνει.
Ουτε εγω ειχα ιδεα αλλα δεν εκανα πανω απο εικοσι λεπτα να τη φτιαξω
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την βοηθεια απο ολους οσο για το sump υπαρχει καποιο σχεδιο κατασκευης και ποσο πρεπει να ειναι οι διαστασεις του για ενυδρειο 100 λιτρων?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 105 H EHEIM ECCO PRO 300? | faceck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 59 | 19-06-11 21:19 |
Eheim vs Fluval | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-02-11 17:22 |
eheim 2034 η fluval 205? | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 18-01-11 21:58 |
eheim 2213 vs fluval 105....??? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-01-11 08:45 |
EHEIM 2080 PRO 3 VS FLUVAL FX5 = ΜΑΧΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-11-07 21:10 |