|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το να κοψω τα πλακακια κτλ.
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν σε νοιαζει να μη φαινονται τα καλωδια,μπορεις να τα περασεις μεσα σε πλαστικη η μεταλικη σωληνα(υπαρχουνε γιαυτη τη δουλεια)και να βιδωθει στο πλακακι με πιαστρακια(δε θυμαμαι πως λεγονται,εχουν σχημα υψιλον)η με μεταλικο τσερκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.τι αντλια θα χρειατω?
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξε τους κινεζους, resun η sun sun.εγω τετοια θα εβαζα.κανα 20ευρω υπολογισε.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι χαρακτηριστικα να εχει ομως?μανομετρο,watt κτλ
|
||||
|
||||
![]()
αυτα θα τα δεις αφου γινουν τα υπολοιπα.αμα δεν ξερουμε τι υψος θαχει,τι μανομετρικο να πουμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
το πως θα μεταφέρεις το ρεύμα είναι σοβαρό θέμα.
όπως και να το κάνεις πρέπει να διασφαλίσεις οτι δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. τα μαγαζιά έχουν αστική ευθύνη για ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν στον χώρο τους.
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ξερω.και να πω την αληθεια εχω αγχωθει λιγο.θελω να γινει καλο γι αυτο και ζηταω τοση βοηθεια.επειδη τα πρωινα γραφω ενδοσχολικες και δεν μπορω παω και σημερα ειναι κλειστα το απογευμα αυριο το απογευμα θα περασω απο κει να δουμε τα παντα με πιο μεγαλη λεπτομερεια απλα ηθελα γνωμες και τετοια να το φτιαξω καπως στο μυαλο μου και να της πω και τα εξοδα...
|
||||
|
||||
![]()
όπως σου είπα και πιο πάνω, πρέπει με την δική σας αισθητική ν αποφασίσετε τι θέλετε.
το να σου λέμε γνώμες και να μην σου αρέσουν εσένα ή της θείας σου, δεν λέει τίποτα. θέλει επιτόπια επίσκεψη σε καταστήματα. εδώ ποιος ξέρει να σου δώσει τιμές που είναι ο βασικότερος παράγοντας για να καταλήξετε κάπου? όταν αποφασίσετε, επιμέρους συμβουλές μπορούν να δοθούν απ όσους ξέρουν τεχνικά θέματα. πάντως μην χαλάσετε αυτή την κατασκευή για να βάλετε μια λεκανίτσα με νερό καλύτερα να λειτουργήσετε συμπληρωματικά. καλή επιτυχία!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
στο Leroy merlin χτες.
κατι τετοιο θα εβαζα,με liner και εξωτερικη επενδυση πετρας,(η χωρις),και μπορει να "συνδεθει" ανετα με το υπολοιπο κομματι με τα φυτα.μου αρεσανε πολυ οι εξαγωνες που τις ειχε σε δυο μεγεθη.αν δεν ειχα βρει τη δικια μου θα εβαζα μια τετοια στο μπαλκονι ανετα. για την επενδυση ειδα χτες στο ιδιο μαγαζι,πολυστερινη ετοιμη σκαλισμενη και βαμενη σε στυλ πετρας.δυστυχως δεν το ηξερα οταν εφτιαχνα τη δικια μου,θα με ειχε γλυτωσει απο αρκετη δουλεια. υπαρχει ομως και αλλο ειδος επενδυσης παλι με οψη πετρας που ειναι σαν λαστιχενιο καπως,πανω σε υφασματινο πλεγμα και το ειδα σε αλλο μαγαζι με εργαλεια χρωματα κλπ.δεν γνωριζω που χρησιμοποιειται αλλα κιαυτο βγαινει σε διαφορα σχεδια και χρωματα.αν και δεν ειναι τοσο αναγλυφο οσο η πολυστερινη γιατι ειναι αρκετα πιο λεπτο.αλλα δεν ητανε ασχημο. |
|
||||
|
||||
![]()
τα εξαγωνα όντως είναι πολύ ωραία.θυμάσαι τιμές ή ξέρεις λίτρα;σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες
φωτο όλου του χώρου ενώ πήγα χθες δεν έβγαλα γιατί βοηθούσα εκεί στο μαγαζί σε διάφορα και δεν πρόλαβα.μάλλον θα βγάλω σήμερα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ | giota | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 31-08-11 20:58 |
ΒΟΗΘΕΙΑ .. | platy | Ζωοτόκα | 26 | 13-12-09 15:20 |
Μια βοηθεια !!! | gmavro | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-12-09 13:32 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |