|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μαρια κατι τετοιο εχω στο νου μου
![]() το Blacklight δεν θα δειξει τιποτα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω αμφιβαλω αν θα φαινεται τιποτα αλλα λογω των ασπρων πετρων ελεγα μηπως ειναι ωραιο.δοκιμασε το ετσι απο περιεργεια
|
||||
|
||||
![]()
παντως μου κανει εντυπωση το ποσο ηρεμα φαινονται τα ψαρια.τα πιανεις με το χερι αν θες.αμα βαλεις χερι μεσα δεν φευγουνε.δεν το εχω ξαναδει αυτο σε ενυδρειο σε τετοιο βαθμο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εμείς στην φύση νοιώθουμε πιο χαλαροί
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν γινονται ολα σωστα και τα ψαρια εχουν καλο γονιδιο, δεν φαβασαι τιποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο δεν εχεις αδικο,αλλα μου κανει εντυπωση γιατι περιμενα οτι το αρσενικο θα τα στρεσσαριζε πολυ τα θυληκα κιας ειναι 4.εχω την εντυπωση οτι αν ητανε σε ενυδρειο θα ητανε διαφορετικα τα πραγματα.αλλα εδω που ταχω τα βλεπω πολυ χαλαρα κ δεν το περιμενα.
δηλαδη βλεπεις και τα θυληκα κ βγαινουν κ κανουν βολτες.καμια φορα θα κανει κανα φλερινγκ το αρσενικο,αλλα του κανουν κιαυτες κ συνεχιζουν τη βολτα τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο πιο πολλα τα θηλυκα τοσο το καλυτερο
![]() Υποψιν οτι στο ενυδρειο βλεπεις και καλυτερα. Εδω ισως χανεις μερικες φασεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορει δεν αποκλειεται.αλλα εχω φαει ωρες απο πανω να κοιταω.εχω βαλει και σκαμπο
![]() σιγουρα βοηθαει οτι ειναι πολλες.αλλα εχω δει μονομαχο σε ενυδρειο με ενα μετρο μηκος, και 3 θυληκιες να κυνηγαει τη μια μετα την αλλη κ να μη σταματαει.θα μου πεις εξαρταται και απτο ψαρι κλπ,αλλα τα περιμενα πολυ πιο αγρια τα πραγματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια, "τα εχουν δει ολα" (τα φωτα)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να κανουν κιαυτα,αφου μπλεξανε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|