|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα υλικα για την μια καμπανα ειναι 6.50 ευρω ο κουβας 1 ευρω ντουι και καλωδιο 1.5 ευρω το αλυσιδακι 5 ευρω η λαμπα. συνολο 14 ευρω ![]() ![]() την τρυπα ναι με ποτηροτρυπανο την εκανα με ενα απλο τρυπανι χεριου. ειναι πολυ μαλακος ο κουβας, απλα καλο ειναι να μπει ενα κομματι ξυλο απο κατω.
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα σιγα αρχιζει και σχηματιζεται η εικονα.
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Θαναση...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να στε καλα...
![]() ![]() καλημερα..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Εχω πάθει πλάκα φίλε.!!! Καταπληκτική δουλειά....και με πολύ φθηνά υλικά. Περιμένουμε την ολοκλήρωση του έργου σου. Καλή συνέχεια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα φιλε, ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση καλημέρα!!!
δεν έχω λόγια... μερακλής, εφευρέτης, μεθοδικός , επίμονος και πολλά ακόμα. να σαι καλά γειά στα χέρια σου και να χαίρεσαι τις δημιουργίες σου κι εμείς μαζί σου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τα εβαψα και μου αρεσουν πιο πολυ!!!!! ------------------------- στις λαμπες που εχω βαλει νομιζω εχει 3 διαφορετικα φασματα... αλλα γενικα το 27 ντουι ειναι ευκολο και μπορεις να βρεις διαφορες λαμπες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 04-06-13 στις 18:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ααααααα
![]() Πολυ ωραιο εγινε!
|
||||
|
||||
![]()
τέλειο!!!
Θανάση εκεί ή μια αιώρα που έγραψε ο delta66 κάπου ή άντε μια κουνιστή πολυθρονίτσα την χρειάζεσαι για το "χάζεμα"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικα γραφειου | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 29-10-09 19:49 |
ηλιος vs φωτιστικα | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-09 14:52 |