|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά κάνουμε και είμαστε υπερβολικοί..ο τύπος εκεί θα μπορουσε στον πέτρινο τοίχο να τον περάσει ένα πλέγμα κ από πάνω σοβάντισμα,το οπόιο θα μπορόυσε να το έχει περάσει και στους πλαινούς για να είναι δέμενο όλο μαζι..όσο για τα τζάμια,εγώ πρόσφατα έβαλε ένα τζάμι στην μπανιέρα αμοβολή διπλό με φίλμ ανάμεσα,σαν αυτά που βάζουν στις τράπεζεσ...λες και θα έρει κανεί στο μπανιο μου με καλασνικοφ..υπερβολή?Δν νομίζω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() γενικα ειμαστε τις υπερβολης, χωρις αυτο να σημενει παντα οτι ειναι κακο.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εινα 45.000 λιτρα?Κοντα πεσαμε, 20 κυβικα πανω 20 κυβικα κατω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εμεις στην Ελλαδα ειμαστε ποιο υπερβολικοι γιατι ακολουθουμε την παροιμια που λεει ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ και μαλλον δεν την εχουν αυτοι!!!! κουβαλαμε και μεις τζαμια αλλα αυτο ειναι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
axxaxa τρομερος τυπος ε φιλε...?? οσο για τα τζαμια δεν το συζηταω... εμεις οταν το κουβαλησουμε 2 ατομα λεμε τι θηριο φτιαχνουμε παλι... και αυτος θελει 4-5 ατομα για το καθε τζαμι....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερος δεν θα πεις τιποτα αυτο το ειδες?
![]() Ζωντανο ειναι το πουλι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινες Βραχο-Κατασκευες | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-03-12 18:42 |
κατασκευες με πλεξιγκλας! | stavaigi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-01-11 18:45 |
κατασκευες με πολυεστερα!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 03-09-10 21:57 |