|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα αφαιρεσω και λιγη ελαφροπετρα και θα δω τωρα,γιατι εχω την εντυπωση οτι εχω βαλει πολυ. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο σημειο που το ανοιγμα ειναι πιο χαμηλο απο τα αλλα δοκιμασε και βαλε ενα φυτο ακορους μπας και γινει κατι...δεν χανεις τιποτα!
Και δωσε λιγο χρονο στην λιμνουλα να παρει λιγο τα πανω της και μετα να βαλεις κι'αλλα φυτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντρο το βρηκα το προβλημα...δεν τοχα προσεξει και μολις τωρα το ειδα.απτη πιεση του νερου λυγισανε τα τοιχωματα σεκεινο το σημειο και σε αλλο ενα ξκατω απτο τελευταιο ανοιγμα και γιαυτο χαμηλωνε εκει τοσο.την αδειασα,εβγαλα το μπροστινο διακοσμητικο φελιζολ και την εφερα στα ισια της.εβαλα κανα δυο πετρες βαριες που εχω απο πισω για στηριξη τωρα και θα τη γεμισω μεχρι τη γραμμη της γιατι το παραπανω νερο ισως να το προκαλεσε.θα δω τωρα.
αν ητανε χωμενη στο εδαφος δε θα υπηρχε προβλημα,αλλα με τα τοιχωματα στον αερα... ------------------------- ναι.τωρα που ισιωσανε οι τοιχοι εχω ιδια ροη απολα τα ανοιγματα.τουλαχιστον βρεθηκε τωρα που ειναι ευκολο ακομα να γινουν αλλαγες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 27-05-13 στις 21:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λυσαμε το προβλημα δηλαδη? Η ροη ειναι ικανοποιητικη??
|
||||
|
||||
![]()
ετσι φαινεται.εξακολουθει να ειναι μειωμενη στο τελευταιο ανοιγμα αλλα ειναι εμφανως βελτιωμενη.και κοβουν και τα φυτα και τα υπολοιπα ανοιγματα οποτε μαλον ειναι νορμαλ τωρα η ροη που εχει.τουλαχιστον δεν ειναι στασιμο.ξαναμονταρω το λυομενο τωρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι κι'αλιως Γιωργο δεν θελουμε δυνατη ροη αλλα ουτε και πολυ χαμηλη, καταλαβαινεις...
Για 250 λιτρα λογικα ενας χιλιαρις κυκλοφορητης ειναι καλος και σε συνδυασμο και με τα φυτα,θα εισαι μια χαρα!! Βλεπεις και κρινεις.. Αντε! καλοριζικη!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() τωρα το μονο θεμα ειναι να βρω ποσο βιολογικο να βαλω.νομιζω οτι ειναι ενταξει τωρα ομως.θα δω αυριο με το φως. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία.
![]() ![]()
|
|