|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφη!!! να την χαίρεσαι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Stivv27, ευχαριστώ για την πάσα
![]() Ξέχασα να αναφέρω ότι το video είναι 10 ώρες και 51 λεπτά. Η ταχύτητα συμπίεσης είναι x64 για να φτάσει σε 10 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα. Είναι διάφορες σκηνές που δεν έχω καταγράψει με την camera (όπως μάζεμα από τα κεραμίδια, κατασκευή μελλοντικού καταρράκτη, σκάψιμο). Επίσης δεν έχει καταγραφεί και όλη η background δουλειά που έχει γίνει με τα υπόλοιπα εργαλεία και χώρο. Ακόμα προσπαθώ λίγο να συνεφέρω τον χώρο γύρο γύρο που δεν φαίνεται τώρα ![]() Από το 1ο σκάψιμο μέχρι την τελική τοποθέτηση των ψαριών, διάρκεσε 1 μήνα. Θα μπορούσα και ποιο γρήγορα αλλά καθηστέρισε αν μου έρθει το liner. Τώρα είμαι στο ψάξιμο για να βάλω άλλο ένα ΚΟΙ και να φτάσω στα 3 που θα είναι και το τελικό σύνολο. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι να βάλω και κανα βρώσιμο ψάρι σαν αυτά που έχουν σε συστήματα aquaponics. Ακόμα το ψάχνω για τέτοια ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο.μπραβο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφη θα γινει! Μπραβο σε εσενα και τα φιλαρακια σου που σε βοηθησανε!
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου εχεις κανει μια εξαιρετικη δουλεια και παρα το γεγονος οτι ακομα δεν εχει τελειωσει δειχνει και εχει ολα τα φοντα να γινει ενα κοσμημα
![]() Η μονη μου ενσταση ειναι οτι δεν εβαλες μια στρωση αμμο πριν το γεωυφασμα και το λαινερ. Παντα οταν χρησιμοποιουμε λαινερ (ασχετα αν βαζουμε και γεωυφασμα) πρεπει να βαζουμε και αμμο για ευνοητους λογους. Οπως και ναχει, εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια και περιμενουμε την συνεχεια...
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
respect.... φίλε έγραψες!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ργησα πολύ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου λέει ότι όσο και να προσπαθώ δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το θέμα
![]() Έχω κάποια θεματάκια που πρέπει να διορθώσω. __1__ Πρέπει κάπως να δέσω τις γλάστρες. Ειδικά η Θάλεια που έχει μεγαλώσει πέφτει μέσα στην λίμνη μετά από κάποιον δυνατό αέρα. Όλες οι γλάστρες είναι μαζεμένες. Σκέφτομαι να τις τυλίξω όλες μαζί με πλαστικό πλέγμα και να το στερεώσω με κάποιον τρόπο έξω από την λίμνη. __2__ Η καινούργια μου λίμνη έχει μεγαλύτερη επιφάνεια και μαζεύονται φύλλα / άνθη από τα τον περίγυρο. Έφτιαξα ένα skimmer από ένα καφάσι. Αν πέσει όμως η στάθμη έστω και 1 πόντο δεν δουλεύει. Θέλει βελτίωση πριν το παρουσιάσω. __3__ Τα ρεύματα και η αεραντλία είναι δεξιά και αριστερά στον κήπο. Πρέπει να τα συγκεντρώσω όλα σε ένα σημείο. Σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε ένα βαρέλι για να προστατεύονται και από την βροχή. Κοίταζα να φτιάξω και κάποιον ηλεκτρολογικό πίνακα αλλά το έχω αφήσει προσωρινά. Υ.Γ. Το βίντεο στο τέλος της 1η σελίδας δείχνει την όλη κατασκευής και το τελικό σχέδιο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα! το καλοκαιρι θα ειναι πανεμορφη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |