|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει ειμαι μικρος αλλα τι σχεση εχει η ηλικια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλα κλεοβουλε τωρα που το σκεφτομαι εχεις και ενα δικιο σε αυτο που λες.Εεε καλως κακως θα σε ακουσω!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το γατοψαρο μπαινει σε ενυδρειο 104 λιτρων? ------------------------- Σκεψου πως εχω εναν αδερφο 16 που με εχει επηρεασει πολυ με αυτα τα ζωα θα καταλαβεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκφράζεσαι και γράφεις και αρκετά σωστά και μπράβο σου και νόμιζα πραγματικά πως είσαι 16. να ζήσεις παιδί μου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω πολυ αλλα καταλαβα και τι εννοει ο κλεοβουλος
και παλι καλα που το ειπε γιατι ειχα παραφερθει! ------------------------- απλο γατοψαρο αυτα πουα,μαυρα,ασπρα και δν ξερω γω ποσα χρωματα βγαινουν ------------------------- Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο πυ αφιερωσατε στο θεμα μου και που με βαλατε να σκεφτω πριν κανω την βλακεια (συγνωμη κιολας).Θα στραφω οπως ειπα και πιο πριν σε πιο ευκολα στην φροντιδα ψαρια Με ολο το σεβασμο ευθύμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντος εγω θα σου ελεγα γκαπι για αρχη με κανα σαλιγκαρο να εκτυμησεις και τη ζωη μια που θα παλευεις να σωσεις τα μικρα που θα γενιουντε καθε μηνα και δεν εχουν και τρελες απαιτησεις νερου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα Ευθύμη...Απόγνωση ΟΧΙ.....Διάβασμα ΝΑΙ...Ξεκίνα να διαβάζεις τα σχετικά άρθρα για αρχάριους και είμαστε όλοι εδώ στη διάθεσή σου για τυχόν απορίες ώστε να φτιάξεις ένα όμορφο και προπάντων σωστό ενυδρείο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε αν σου ειναι ευκολο στειλε μου με λινκ το γατοψαρο για τα 100 λιτρα
------------------------- και τα γκαπι εινα καλη ιδεα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ευθύμης φ : 25-05-13 στις 13:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες ευθυμη.Διαβασε τα υπομνηματα και μετα πηγαινεις σε απλα ψαρια για αρχη.Για θηρευτες ειναι νωρις ακομα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο γατοψαρο μας εχεις μπερδεψει
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Υπάρχουν γατοψαράκια που μπαίνουν άνετα σε 100 λίτρα. Προτείνω να ξεκοκκαλίσεις αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 Ότι απορίες έχεις να ρωτάς ελεύθερα κι όπως βλέπεις εδώ υπάρχουν πολλοί που θα σε βοηθήσουν να κάνεις σωστές επιλογές ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | ikarus260 | Χρυσόψαρα | 5 | 05-01-13 06:01 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος σε απόγνωση!!! sos!! | vatzalas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 27-02-10 00:47 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |
Γκουράμια σε απόγνωση! | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 07-05-07 13:58 |