|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει και να μην μπορεσω...... γιατι εχω να παω να κοινονισω την κορη..... την βαφτησαμε πριν 2 βδομαδες....... και ειναι να την παω στο χωριο της γυναικας μου...... εκτος και αν αλλαξει κατι μεχρι το απογευμα!!!!
------------------------- παλι καλα πηρα την γυναικα τηλ να ρωτησω αν ειχαμε κατι για αυριο γιατι το ειχα ξεχασει........ χαχαχαχα 8α ακουγα πολυ σκ@το μετα!!!!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 25-05-13 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε, θα ερχόμουν εγώ για παρέα, άλλα φεύγω Γερμανία το πρωί. Επομένως NEXT TIME.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ιγνάτιε να σου πούμε τι να μας φέρεις?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ευχαρίστως
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...εκτός από μια 2μετρη 25άρα άρειας φυλής για να βγάλω το άχτι μου με την Μέρκελ
![]() τα άλλα σε πμ..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
douran να σας ζήσει η κορούλα
και μην ακούς τον Γιάννη (θα ΄ρθει κι η σειρά του ![]() Μάλλον δεν βλέπω πάλι να πίνουμε καφέ με τον ντόπιο πληθυσμό, αλλά ίσως βρεθούμε οι μετανάστες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε τηλ εγω αν δεν πάω θάλασσα το πρωι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη εγώ λέω να το κανονίσουμε για Αλεξ/πόλη να πάμε να φάμε και κανα ψαράκι....Να κάνουν και τα μικρά κανα μπανάκι...
![]() ------------------------- Κλεόβουλε αν εννοείς την αυριανή Κυριακή θα έρθω και γω....Ορεστιάδα είμαι και επιτέλους δεν δουλεύω αύριο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 25-05-13 στις 13:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στέλιο αυριο θα πάω για μπανακι...
|
|
||||
|
||||
![]()
κυριακη ειναι ρε γαμωτο!!!!?????? ο γιαννης κανει μπανιο καθε κυριακη και μονο!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι των θεματων των συναντησεων Βορειου Ελλαδος, μπαχαλοποστ ή μη. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 15-01-11 05:06 |
Να καμουμε μια συναντηση Πάτρα το Σαββατο? :D | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 13-12-06 23:45 |
Μηνιαια Συναντηση Πσφε Βορειου Ελλαδοσ-αλλαγη Ημερομηνιασ | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 23-01-06 21:20 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |