|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν μπουνε δυο ζαρντινιερες ακομα καλυτερα,γιατι θα μου κλεισουνε πολλα κενα στον τοιχο που δε θα χρειαζεται να τα καλυψω αλλιως,κ θα κανουνε και σκια
![]() ![]() πως θα ενωθουνε οι δυο ζαρντινιερες;με σωληνα υποθετω,αλλα το νερο που θα τραβαει η αντλια απτη λιμνη που θα το στελνει;πρωτα στη μια με τα φυτα κ μετα στην αλλη με την ελαφροπετρα; ![]() και αυτη που θαχει τα φυτα πως θα ταχει;μεσα σε τι θα τα φυτεψω;προφανως οχι σε χωμα,αφου θαναι μερος της φιλτρανσης... τωρα μπορει να ειναι χαζες ερωτησεις αυτες αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Η λιμνουλα 250 λιτρα ειναι νομιζω? Θελουμε εναν κυκλοφορητη τουλαχιστον 1000 λιτρα την ωρα... εχουμε? Αν εχεις πιο μικρο τον δοκιμαζουμε και βλεπουμε. Υποψην με δυο ζαρντινιερες τα λιτρα θα αυξηθουν! Δες και τις διαστασεις στους τοιχους για την αγορα ζαρντινιερων.
|
||||
|
||||
![]()
ωπα εδω σε θελω τωρα
![]() η λιμνουλα ειναι 260 λιτρα(ετσι γραφει) πες καπου εκει 250. οσον αφορα τις ζαρντινιερες τωρα,θα σου απαντησω σε 5 λεπτα να παω να μετρησω τους τοιχους να δω τι εχουμε.επιστρεφω... ![]() ------------------------- λοιπον εχουμε: τα συνολικα μηκη ειναι μεγαλυτερα απο αυτα,αλλα μετρησα τα σημεια που η λιμνη εφαπτεται ακριβως στον τοιχο. στη μεγαλη πλευρα εχουμε 90 εκατοστα μηκος με 8 ποντους απτον τοιχο μεχρι τη μεσα πλευρα της λιμνης(για να πεφτει το νερο μεσα και οχι απεξω ![]() και στη δεξια πλευρα εχουμε 60 εκατοστα μηκος με 5 εκατοστα μεταξυ τοιχου και του εσωτερικου της λιμνης.αρα κοιταω για αναλογες ζαρντινιερες.τωρα ποσο θαναι το υψος (βαθος)τους δεν ξερω,αλλα θα πρεπει να υπολογισω και το βαρος ωστε να μπουνε και οι αναλογες βασεις στον τοιχο... ποσο "πραμα" πρεπει να μπει(ελαφροπετρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 24-05-13 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια, προσεξε να ψαξεις για ζαρντινιερες που να μην εχουν τρυπες στον πατο και να εχουν το ιδιο βαθος.
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα το προσεξω αυτο.αλλα δε μου ειπες με τη ζαρντινιερα που θαχει τα φυτα τι θα κανω.εκτος αν μου το κρατας για εκπληξη
![]() αλλα αρκετα σε ζαλισα γιαποψε,θα παρω αυριο τις ζαρντινιερες και ελαφροπετρα,θα βαλω φωτο και το συζηταμε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και δε μου λες, ολα αυτα τα βιολογικα, αντλιες, μπουρμπουληθρες, για μονομαχους?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο ξερω ακουγεται υπερβολικο για 5 μονομαχους σε 250 λιτρα αλλα προτιμω να φυλαω τα ρουχα μου
![]() αληθεια ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλαγες θα χρειαζονται ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τελικα νομιζω οτι εγω σε ζαλισα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ζαρντινιερες ισιες(αν καταλαβα καλα,εννοεις ολες οι πλευρες τους να ειναι καθετες) θα βρω ευκολα.το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να βρω δυο ιδιες με διαφορετικο μηκος αλλα ιδιο βαθος.οποτε αναγκαστικα θα παω με τις διαστασεις της μικρης πλευρας,(μεχρι 65 εκατοστα μηκος δηλαδη)και (τουλαχιστον) 15 εκατοστα πλατος. αυτο για να μπουνε δυο ιδιες. τωρα για το βαθος και την ποσοτητα υλικων θα περιμενω να μου πεις.εγω θα παρω για αρχη ενα δεκακιλο ελαφροπετρα να βρισκεται και βλεπουμε ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-05-13 στις 00:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|