|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειδα με τα ματια μου ,,το εκανε σε 3 ενυδρεια .
Και εγω το εκανα σε 2 μονο μου ,,στο ενα κοντρα και στο αλλο κοματι τζαμι ολόκληρο .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλησπερα.αυτο με τις κοντρες δεν το καταλαβα.μπορεις να μου το εξηγησεις ![]() δεν χανει στον πατο για να βαλει κοντρες,χανει στα πλαγια. εμενα που εχανε στα πλαγια απο την μεση του ενυδρειου και πανω εβαλα γωνιες αλουμινιου εξωτερικα, αλλα αν δεν θελει να χαλασει την εμφανισει του ενυδρειου πρεπει να ξεκολησει ολο το πλαινο τζαμι και να το κολησει απο την αρχη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έκατσα και έβγαλα τις παλιές σιλικόνες και θα κάνω αυτό που προτείνει ο φίλος παραπάνω στο βίντεο στο youtube. Με τι να καθαρίσω όμως και τα τελευταία υπολείμματα σιλικόνης που έμειναν στα τζάμια? |
|
||||
|
||||
![]()
οινοπνευμα και ασετον
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν σε χαλαει στο ματι αυτο το κανεις με τις κοντρες , και βαζεις απο εξω πιχακια αλουμινίου,οπως εβαλες εσυ και δεν φαινεται τιποτα .
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου.
εβαλα μονο γωνιες αλουμινιου καθετα απο πανω μεχρι κατω και στις 4πλευρες του ενυδρειο εξω απο το ενυδρειο,αλλα δεν ειχα καθολου κοντρες απο μεσα, για να καλυψω οπως λες ,αλλα δεν αρεσει σε ολους αυτο που λεμε. τελος παντων ο φιλος απ οτι φαινεται αποφασισε πως θα το κανει οποτε....
|
|||
|
|||
![]()
Ξανα επαναφέρω το θέμα μου παιδιά,που στο καλό μπορώ να βρώ μαυρη σιλικόνη?
Το Σαββάτο το πρωί έφαγα την Αθηνάς και τζίφος,βρήκα μόνο μόα LOGO 1000 η οποία έληγε τον 9ο του 2013 και δεν την πήρα,βασικά δεν θυμόμουν αν έκανε για ενυδριακή χρήση,αν κάποιος χριστιανός ξέρει κάπου που να πουλάνε στην Αθήνα ας μου πεί. |
|
|||
|
|||
![]()
η logo 1000 κανει για ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
το ότι έγραφε ημ.ληξης 9/2013 μας πειράζει??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ραγισμα σε πατο (επισκευή??) | ska13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 23-04-13 10:19 |
Επισκευή φίλτρου Hydor 20 prime | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-03-08 13:47 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |
Επισκευή διαρροής σε πάλιο ενυδρείο | tekenas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-11-06 11:24 |