|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια συγνωμη που περιμενατε χθες αλλα δεν μου βγηκε καθολου η μερα...
![]() ![]() σημερα επεσε καλο σκουπισμα στο ενυδρειο και βραχηκε ελαφρια με νερο. την ωρα που στεγνωνε το νερο περαστικε το πρωτο χερι ασταρι. το ασταρι ειναι το neopal primer της βιβεχρωμ. η αραιωση στο πρωτο χερι εγινε 50-50. εβαλα 2 λιτρα ασταρι και 2 λιτρα νερο εγινε καλο ανακατεμα και περαστηκε ολο το ενυδρειο με ρολο και στις γωνιες καλα καλα με πινελο. σε 2 ωριστες που θα εχει στεγνωσει θα περαστει αλλο ενα χερι αλλα η αραιωση δεν θα ειναι 50-50. αλλα θα μπουν τα 3 λιτρα ασταρι με 1 λιτρο νερο. για την ωρα λιγες φωτο απο το πρωτο χερι με ασταρι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο να το γεμίσεις , αυτα ειναι λιτρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα, ευχαριστω!!!!! τα λιτρα βασικα πανε αναλογα με τα ψαρια που θελει ο καθε ενας να ασχοληθει...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φιλε μου σκεφτομαι ποσο θα σου ερχεται το νερο καθε μηνα.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() δηλαδη αν κανω 2 αλλαγες το μηνα απο 1000 λιτρα τι εγινε??
|
||||
|
||||
![]()
1000 λιτρα μου βγαινουν εμενα το χρονο χοντρικα
![]() ειναι και το ρευμα και ολα.αλλα οταν θα βλεπεις τους λογαριασμους και θα παθαινεις ενα σοκ θα πας να χαζευεις το θυριο σου και θα ηρεμεις.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μην συγκρινεις τους λογαριασμους του ενυδρειου σου με αυτο... δεν υπαρχει μετρο συγκρισης... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |