|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν έχω ιδέα. έχω διαβάσει ιστορίες που βρήκαν τυχαία ψαράκια να έχουν μεγαλώσει κτλ. αλλά δεν ξέρω, για ψάξ το χαζομπαμπά
![]() ------------------------- και μην ψάξεις τα σώματά τους, άσ τα. δεν υπάρχει περίπτωση να τσακώνονται
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 17-05-13 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ωραια...!! ναι αλλα τωρα θα αλλαξω ενυδρειο πρεπει να διαβασω μαλλον....
παει και "δαγκωνει" τις ουρες του και προς το σωμα καμια φορα, γενικα υπαρχει και μια κινητικοτητα στα ψαρια αλλα δεν δαγκωνονται συνεχεια...!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι ζευγαρωμα , μπορει και οχι...
να τα προσεχεις παντως γιατι αν δεν ειναι, μπορει να στρεσσαριστει το κυνηγηνουμενο ψαρι και να εχουμε δυσαρεστα.. Γεννες παντως μην περιμενεις..ειναι αρκετα δυσκολο σε ενυδρειο (να προλαβεις τα αυγα) |
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι κυριως δε θελω να ειναι τιποτα κυνηγητο... ας αλλαξω το ενυδρειο την αλλη παρασκευη και μετα αν ειναι να γεννησουν γεννησαν. θα κανω οτι μπορω για να τα σωσω τα αυγα και να μεγαλωσουν, θα διαβασω και πιο καλα τα υπομνηματα.
------------------------- τωρα δεν κυνηγαν το ενα το αλλο παντως...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 17-05-13 στις 16:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρά, για πες λίγο γι αυτό, γιατί μ ενδιαφέρει. έχεις πετύχει ποτέ χρυσόψαρα να τσακώνοντια? τόσα χρόνια δεν μου έχει συμβεί ποτέ.
|
||||
|
||||
![]()
πολλες φορες Μαρια..
και εχω χασει κιολας ψαρι απο αυτην την κατασταση.. Δε το αφηνε σε ησυχια , το τσιμπουσε συνεχεια στην ουρα, μεχρι που το ψαρι εμφανισε finrot και μεσα σε λιγες μερες το εχασα. Τις αλλες φορες οταν εβλεπα εντονο κυνηγητο,μονο απο το ενα ψαρι τα χωριζα... |
|
||||
|
||||
![]()
απίστευτο... ποτέ δεν μου έχει συμβεί
|
||||
|
||||
![]()
Oταν ζεσταινει ο καιρος, ειναι η ωρα της αναπαραγωγης.
Αν βλεπεις το ενα να πλησιαζει απο πισω και να πιεζει ελαφρα απο κατω την κοιλια του αλλου, ειναι συμπεριφορά αναπαραγωγης. Αυτο δεν σημαινει τελικα οτι θα δεις αυγα ή μικρα, γιατι αν τα βρουν μπορει να τα τρωνε, και σε μικρο χωρο οπως τα 100 λιτρα και χωρις καταλληλο στησιμο, δεν μπορει να μεγαλωσει μικρο μαζι με μεγαλα, παρα μονο με θαυμα. Ουτε σημαινει οτι πρεπει απαραιτήτως να βγαλεις ψαρια. Αρκετα υπαρχουν. Τι θα τα κανεις?Θα στησεις κι αλλο ενυδρειο πιο μεγαλο? ή νομιζεις οτι θα βρεις ευκολα σοβαρους αναδοχους να το δωσεις? Σε κανενα πετσοπ θα πανε και θα εχουν την τυχη των περισσοτερων, ή θα μπουν σε καμια γυαλα, ή θα στρωσουν κανα ενυδρειο πληρωνοντας με τη ζωη τους, ή θα τα πεταξουν να τα κατασπαραξουν τιποτα θηρευτες. Εδω βιντεο με συπεριφοορα αναπαραγωγης
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS Ερωτηση!!! | Argiris | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 31-01-12 01:03 |
Μια ερωτηση | faceck | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 24-06-11 20:12 |
ερωτηση!!! | misigun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-04-10 19:04 |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
ερωτηση για co2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 17-09-07 19:02 |