|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με το καλό!!!
περιμένουμε να θαυμάσουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο θα γίνει!!!
για πες μας δυο λόγια για τα υλικά και τα λίτρα? το υλικό στην πλάτη τι είναι? επίσης στο δοχείο έβαλες κάτι πριν βάλεις τις διακοσμητικές πέτρες απ έξω?
|
||||
|
||||
![]()
Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ALFA BLOOK ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΕΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ.
Η ΛΙΜΝΗ ΕΙΝΑΙ 130 ΛΙΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ IKEA,ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟ ΕΧΩ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ALFA BLOOK ΚΑΙ FELIZOL.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο !!! θα το κανω και εγω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πανευκολο,πολυ ωραιο,πανεξυπνο και κυριως οικονομικο!!!!μπραβο σου!!!εχω περιεργεια να δω και νεες φωτογραφιες!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι ασχημο!τωρα για να καταλαβω,αυτο το γκριζο που φαινεται σαγρε σαν να ειναι ντυμενο με αμμο τι ειναι?αμμος πανω σε φελιζολ?
![]() το αλφαμπλοκ που το βρισκουμε και ποσο παει το τετραγωνικο?(υποθετω ετσι πουλιεται) γιατι αν βγαινει φτηνα ψηνομαι να ντυσω τη λιμνουλα ετσι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι !!! | nxr26 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 05-11-12 12:54 |
Μικρος χειροποιητος καταρρακτης | Thodoris_ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 31-10-12 21:57 |
Καταρρακτης σε γλαστρολιμνη | gouts0unin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-09-10 23:17 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |