|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπήρχε έστω και μια περίπτωση να σε χτυπήσει το ρεύμα δεν θα το έλεγα.
Παράθεση:
Γενικά όσο παίζουμε στην χαμηλή πλευρά του τροφοδοτικού είναι ακίνδυνο βέβαια για παιδιά δεν κάνει! |
|
||||
|
||||
![]()
ελπίζω να βοηθήσει αυτο...το δοκιμασα πρόσφατα http://www.youtube.com/watch?v=NJlTtw3ZzWw
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια σημείωση
δεν ειναι πάντα το πράσινο καλώδιο, σε παλιότερα τροφοδοτικά ειναι το γκρι, η και καποιο αλλο, σε πολλά εχει ένα αυτοκόλλητο στο πλαι που γράφει το pinout. και οσο για τα βατ κατανάλωσης δεν θα ειναι φυσικα τα ονομαστικά του(πχ 300) αλλα σίγουρα θα καταναλώνει πολυ περισσότερα απο ενα απλο πακακι 600ma που σε φτάνει για τέσσερα 8'' ανεμυστηρακια
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι προτιμώ το τροφοδοτικό PC γιατί το θεωρώ πιο ακίνδυνο. Με τις πολλές ζέστες που τα ανεμιστηράκια δουλεύουν σχεδόν ασταμάτητα ή με μικρές διακοπές, με την θερμοκρασία περιβάλλοντος πάνω από τους 35 και με κλειστό το σπίτι γιατί λείπουμε δεν εμπιστεύομαι τους μικρούς μετασχηματιστές. Ποιος μου λέει ότι δεν θα ανάψουν και θα πάρω καμιά φωτιά. Έχω πολλές σκοτούρες στο μυαλό μου όταν είμαι στη δουλειά δεν θέλω να έχω και το αν αντέχει ο μετασχηματιστής. Επίσης όταν λείπω διακοπές θέλω να σκέφτομαι το πως θα περάσω καλύτερα και όχι μην έχει λαμπαδιάσει το σπίτι μου. Το τροφοδοτικό PC εκτός του ότι αντέχει πολύ μεγαλύτερα φορτία από τους απλούς μετασχηματιστές (ιδιαίτερη προσοχή στους φθηνούς κινέζικους, αμφίβολης ποιότητας) έχει και ανεμιστήρα που ψύχει τα κυκλώματά του. Προσωπική άποψη: +1000 στο τροφοδοτικό PC
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες, συνδεση ΑΟ και χρηση της, υπαρχει προβλημα? | Κουραμπιές | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 06-11-12 11:47 |
DIY: Τοποθετηση ανεμιστηρων σε Juwel Rio 240 | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 15-03-08 15:17 |
συνδεση λαμπας υπολογιστη | dinos99 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 10-12-07 11:03 |
στενη σχεση μιλιαμπερ και ανεμιστηρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-08-07 09:15 |